:

Vart bor Rachel Bråthen?

Innehållsförteckning:

 1. Vart bor Rachel Bråthen?
 2. Vad har hänt mellan Yoga Girl och hennes mamma?
 3. Vart i Sverige bor yoga girl?
 4. Vart flyttar yoga girl?
 5. Varför flyttar yoga girl till Sverige?
 6. Vad heter Yoga girl?
 7. Vart har yoga girl köpt hus?

Vart bor Rachel Bråthen?

Bor: I ett hus på landet norr om Stockholm. Aktuell med: Onlinekursen ”Home” som startar i mars. Bakgrund: Rachel flyttade till Costa Rica som 19-åring och är känd för boken ”Yoga Girl” som utkom i november 2014 och snabbt blev en New York Times-bästsäljare, och för biografin ”To love and let go”, 2019.

Vad har hänt mellan Yoga Girl och hennes mamma?

Fast så har det alltid varit, hela mitt liv, vår relation har alltid gått lite upp och ner. Det är cykliskt på något sätt. Hon beskriver hur hennes egen dotter Lea Luna har blivit som ett neutralt fält av ovillkorlig kärlek mellan henne och hennes mamma, och att de sedan Rachel fick barn har haft en lång bra period.

Vart i Sverige bor yoga girl?

Rachel Bråthén

 • Familj: Maken Dennis och dottern Lea Luna, 4 år.
 • Gör: Yogainstruktör och författare, driver Yogagirl.com, en onlineplattform för yoga, meditation och healing.
 • Bor: I ett hus på landet norr om Stockholm.
 • Aktuell med: Onlinekursen ”Home” som startar i mars.

Vart flyttar yoga girl?

Rachel Bråthén är kanske mera känd som Yoga Girl. Sedan hon var 18 år gammal har hon bott utomlands och livnärt sig som yoga-influencer. För Nyhetsmorgon berättar hon om flytten från Aruba till Sverige, och hur hela familjen insjuknade och att det visade sig att huset de bodde i var mögelskadat.

Varför flyttar yoga girl till Sverige?

Efter att ha drabbats av svartmögel i hela huset, begav sig Rachel ”Yoga Girl” Bråthen Schoneveld till Sverige för att återhämta sig och ladda batterierna. Tanken var att familjen skulle återvända till Aruba, vilket de visserligen kommer göra, men inte på en permanent basis.

Vad heter Yoga girl?

Rachel Bråthén (engelska: Rachel Brathen), född 5 oktober 1988, är en svensk yogalärare och författare. Hon är känd för boken "Yoga girl" som utkom i november 2014 och blev en New York Times-bästsäljare och biografin "To love and let go" 2019.

Vart har yoga girl köpt hus?

Rachel Bråthén Bor: Aruba. Familj: Maken Dennis, 34, och dottern Lea Luna, 4.