:

Hur tar Prisjakt betalt?

Innehållsförteckning:

  1. Hur tar Prisjakt betalt?
  2. Är PriceRunner svenskt?
  3. Var ligger PriceRunner?
  4. Hur ofta uppdateras Prisjakt?
  5. Vem äger Pricerunner?
  6. Vilka står bakom schibstedt?
  7. Är Pricerunner bra?
  8. Hur mycket är PriceRunner värt?

Hur tar Prisjakt betalt?

Prisjakt tjänar pengar genom att teckna avtal med butiker och ta betalt av dem varje gång du klickar dig fram till dem. Oavsett visar vi alltid alla priser vi känner till och du kan alltid lita på att vi visar dem i rätt prisordning. Vi bygger alltid vår tjänst för dig som konsument.

Är PriceRunner svenskt?

PriceRunner grundades i Sverige av Kristofer Arwin, Martin Alexandersson och Magnus Wiberg. Satsningen finansierades av Cell Ventures. PriceRunner etablerades som en av de första webbplatserna för jämförelseshoppingtjänster i Europa.

Var ligger PriceRunner?

PriceRunner grundades 1999 och har sin huvudsakliga verksamhet i Sverige, Danmark, Storbritannien och Norge. PriceRunner ägs av Klarna.

Hur ofta uppdateras Prisjakt?

Prisjakts produktrelaterade information, inklusive pris och lagerstatus, uppdateras vanligtvis tre till fem gånger varje dag. Under vissa omständigheter kan informationen uppdateras oftare eller mer sällan.

Vem äger Pricerunner?

Conversant NS Intressenter AB Pricerunner/Ägare

Vilka står bakom schibstedt?

Schibstedkoncernens moderbolag Schibsted ASA har varit noterad på Oslobörsen sedan 1992. Huvudägare med 25,04 % av aktierna är den norska Tinius-stiftelsen via Blommenholm Industrier A/S. Nya Wermlandstidningen (NWT, familjen Ander) äger 3,72 % av Schibsted ASA via sitt norska dotterbolag NWT Media AS.

Är Pricerunner bra?

Med hjälp av PriceRunners Verifierade omdömen har du inte bara kontroll på att det bara är betalande kunder som recenserar din butik, utan du kommer även få ett stadigt flöde av nyskrivna omdömen. Det gör att fler konsumenter kommer känna sig trygga med att handla från er butik.

Hur mycket är PriceRunner värt?

Creades nya bedömning ger en värdering på hela Pricerunner om drygt 7,2 miljarder kronor, upp från tidigare 3,1 miljarder kronor. Creades köpte nämligen 12 procent av Pricerunner för 370 miljoner kronor i början av april i år.