:

Hur öppnar jag min Myndighetspost?

Innehållsförteckning:

  1. Hur öppnar jag min Myndighetspost?
  2. Måste man ha digital brevlåda?
  3. Kan inte öppna min Myndighetspost?
  4. Får inget Covidbevis i Kivra?
  5. Måste man ha Kivra?
  6. Kan man lita på Kivra?
  7. Varför kan jag inte betala med Kivra?

Hur öppnar jag min Myndighetspost?

Du loggar in med din e-legitimation, t ex BankID eller Freja eID Plus och läser din post på mobilen, datorn eller läsplattan. Min myndighetspost är statens digitala brevlåda för säker digital post (Mina meddelanden).

Måste man ha digital brevlåda?

Nej, du måste inte ha digital brevlåda för att få ditt covidbevis. Men en digital brevlåda är smidigt och säkert. Där kan du spara och skriva ut ditt covidbevis direkt från den digitala enhet som du använder. Skaffa en digital brevlåda om du inte har en sådan Digital post för dig som privatperson.

Kan inte öppna min Myndighetspost?

Jag får felmeddelande, hur gör jag för att logga in? Rensa all tidigare historik och kakor (cookies) i din webbläsare. När du rensat historiken så se till att du står på någon annan sida än just Min myndighetspost. Byt till en annan webbläsare.

Får inget Covidbevis i Kivra?

Covidbevis i Kivra. Du som vaccinerat dig eller testats negativt mot Covid-19 kan beställa ditt covidbevis digitalt. Begär du ut ditt covidbevis digitalt och har Kivra kommer det automatiskt dit. Ännu en viktighet samlat i din Kivra.

Måste man ha Kivra?

Kivra är inte ett krav för att kunna ta emot sitt Covidbevis. Kivra är en helt frivillig tjänst och är ett alternativ för att ta emot Covidbeviset digitalt.

Kan man lita på Kivra?

Precis som du skriver är Kivra en tjänst där man automatiskt tar emot sin post digitalt från anslutna företag/myndigheter som man har en relation till - som man vanligtvis får papperspost från. Det är ett medvetet val som vi är trygga med.

Varför kan jag inte betala med Kivra?

Hur kommer jag igång? Första gången du väljer att betala en faktura i Kivra väljer du vilken bank och konto betalningen ska dras ifrån. Legitimera dig sedan som vanligt med Mobilt BankID. Då sker en direktuppkoppling i Kivra till din bank.