:

Kan man se live TV på Apple TV?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man se live TV på Apple TV?
  2. Kan inte logga in på Discovery plus på Apple TV?
  3. Är Apple TV en digitalbox?
  4. Varför kan jag inte logga in på Discovery Plus?
  5. Varför fungerar inte Discovery Plus?
  6. Kan man använda Apple TV som TV box?
  7. Varför finns inte TV4 på Apple TV?
  8. Hur kan jag se TV4 live?

Kan man se live TV på Apple TV?

Om din Apple TV är ansluten till din tv-leverantörs internettjänst kan det hända att du loggas in automatiskt så att du får tillgång till innehållet. Det kan också hända att din leverantör har en app i App Store med extrafunktioner som on-demand-tv och livesändningar.

Kan inte logga in på Discovery plus på Apple TV?

Om du inte redan har appen, så behöver du först ladda ned den. Öppna App Store på din enhet (iPhone, iPad, AppleTV4), sök efter discovery+ och ladda ner appen. Du behöver först skapa ett användarkonto på discovery+ genom att besöka www.discoveryplus.com/se eller registrera dig direkt i appen.

Är Apple TV en digitalbox?

Apple TV kan liknas vid en digitalbox för TV i det att du kopplar in den till din TV och styr den med medföljande fjärrkontroll (eller en app till Iphone och Ipad).

Varför kan jag inte logga in på Discovery Plus?

Fyll i e-postadressen som du har registrerat. Du kommer att motta ett mail med en länk som du kan använda för att återställa ditt lösenord. Om du har gjort ovanstående men inte har mottagit något mail, så kan det vara att du har fyllt i en annan e-postadress än den som du har registrerat på discovery+.

Varför fungerar inte Discovery Plus?

Det kan finnas flera orsaker till att man upplever problem när man försöker se på en video. - Dubbelkolla så att din nätverksuppskoppling är stabil och att ditt nätverk fungerar som det ska. - Vi rekommenderar att man använder sig av Google chrome som webbläsare. Se till att du har den senaste uppdateringen.

Kan man använda Apple TV som TV box?

Om du har en mottagare eller HDMI-switchbox, ansluter du istället en HDMI-kabel direkt till din mottagare eller switchbox. Apple TV är kompatibel med flera olika streamingtjänster och underhållningsplattformar som till exempel C-More, D-Play, Viaplay, HBO Nordic och Netflix.

Varför finns inte TV4 på Apple TV?

Uppdatera till den senaste versionen av Apple TV-appen Om du använder en kompatibel smart-tv, strömningsenhet eller spelkonsol som är ansluten till internet borde Apple TV-appen uppdateras automatiskt. Om du behöver hjälp kan du kontakta tillverkaren eller läsa om hur du hämtar Apple TV-appen till din enhet.

Hur kan jag se TV4 live?

Med TV4 Play kan du titta när och var du vill. Börja din TV-kväll här! Du behöver skapa ett konto men tjänsten är helt gratis. Streama via tv4play.se eller via app för iOS och Android.