:

Hur återställer man hörlurar?

Innehållsförteckning:

  1. Hur återställer man hörlurar?
  2. Hur nollställer man JBL hörlurar?
  3. Hur stänger man av Beats Solo Pro?
  4. Hur ska du förbered dina hörlurar?
  5. Hur ska du sätta dina hörlurar i hopparningsläge?
  6. Kan du låna en väns hörlurar och testa?

Hur återställer man hörlurar?

ENKEL ÅTERSTÄLLNING AV BLUETOOTH-HÖRTELEFON: Stäng av Bluetooth-hörlurar, återställ Bluetooth-hörlurar genom att trycka på strömbrytaren i 15 sekunder, radera Bluetooth hörlurar från din telefon- eller enhetsparade lista, starta om enheten och para ihop Bluetooth-headsetet igen.

Hur nollställer man JBL hörlurar?

Håll hörlurarna i OFF-läge och håll ned ON / OFF-knappen i cirka 7 sekunder för Everest, 16 sekunder för Everest ELITE-modellerna. (ELITE ändras också till 7 sekunder från programvara 0.5.6). Bluetooth-minne raderas nu och nya parningar kan göras.

Hur stänger man av Beats Solo Pro?

Vik upp hörlurarna för att slå på dem. Du vet att de är igång genom att LED-lampan under den högra öronkåpan tänds. När du är klar viker du ihop hörlurarna för att stänga av dem.

Hur ska du förbered dina hörlurar?

Förbered dina hörlurar 1 Ladda batteriet Först och främst behöver du komma ihåg att ladda batteriet. ... 2 Sätt dina hörlurar i hopparningsläge (Pair mode). Bluetooth-hörlurar behöver även sättas i parkopplingsläge för att kunna ansluta. Det fungerar lite olika beroende på hörlur. ... 3 Anslut till telefonen

Hur ska du sätta dina hörlurar i hopparningsläge?

Sätt dina hörlurar i hopparningsläge (Pair mode). Bluetooth-hörlurar behöver även sättas i parkopplingsläge för att kunna ansluta. Det fungerar lite olika beroende på hörlur. Enklast är att kolla manualen för dina lurar, men det finns ett par standardlägen för parning.

Kan du låna en väns hörlurar och testa?

Se över kablarna till högtalare alternativt hörlurarna till att börja med. Det kan vara en hörlursingång i datorn som strular till exempel. Dagens datorer har ofta fler än en sådan hörlursingång så prova alla för att utesluta eventuella fel. Fungerar det fortfarande inte så låna en väns hörlurar och testa.