:

Varför kan jag inte öppna Viaplay?

Innehållsförteckning:

  1. Varför kan jag inte öppna Viaplay?
  2. Varför funkar inte Discovery plus på datorn?
  3. Vad är det för fel på Viasat?
  4. Kan man se Discovery plus på datorn?
  5. Kan inte streama Discovery Plus?

Varför kan jag inte öppna Viaplay?

Prova en annan enhet eller webbläsare Om du tittar på en PC/Mac-dator kan du också prova att byta till en annan webbläsare. Viaplay stöds på följande webbläsare: Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge och Safari.

Varför funkar inte Discovery plus på datorn?

Det kan finnas flera orsaker till att man upplever problem när man försöker se på en video. - Dubbelkolla så att din nätverksuppskoppling är stabil och att ditt nätverk fungerar som det ska. - Vi rekommenderar att man använder sig av Google chrome som webbläsare. Se till att du har den senaste uppdateringen.

Vad är det för fel på Viasat?

Följ instruktionerna nedan: Gör mottagaren strömlös under en minut och återanslut sedan strömkabeln. Kontrollera att nätverkskabeln sitter i ordentligt både i mottagaren och i anslutningen till stadsnätet. Kontrollera även att inga kabelbrott finns på nätverkskabeln.

Kan man se Discovery plus på datorn?

Klicka för att gå till en sida som innehåller alla dina installerade applikationer. Du kommer att se app ikon. Klicka för att börja använda dina appar. Du kan börja använda discovery+ För PC nu!

Kan inte streama Discovery Plus?

Mobiltelefonerna som stöder Discovery Plus-appen För att använda Discovery Plus-appen krävs att du har en mobiltelefon med Android eller iOS. Här är kraven som gäller just nu (februari 2022): Android 5 eller senare. iOS 12 eller senare (iPhone 6 / 6 Plus eller senare)