:

Hur länge får man vistas i Thailand?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge får man vistas i Thailand?
  2. Vad kostar Thai visum?
  3. Vart söker man visum till Thailand?
  4. Hur länge kan du förlänga visumet till Thailand?
  5. Vad är ett visum för inresa i Thailand?
  6. Vad är thailändskt visum för pensionärer?

Hur länge får man vistas i Thailand?

Turistvisum för en inresa Med ett turistvisum till Thailand kan du stanna i 60 dagar. Det går också att förlänga visumet på plats i Thailand med ytterligare 30 dagar för totalt 90 dagar per inresa.

Vad kostar Thai visum?

Kostnad för Thailand visum

VisumtypMåste användas inomKostnad
Turistvisum ( 1 inresa)90 dagar300 SEK
Turistvisum (Flera inresor)Inom 6 mån1500 SEK

Vart söker man visum till Thailand?

- Den som planerar att vistas längre tid än 30 dagar i Thailand rekommenderas att söka visum innan avresa. - Visum söker man på Thailändska ambassaden i Stockholm. - Dessutom kan man söka vissa typer av visum vid Thailändska konsulatet i Göteborg och vid Thailändska ambassaden i Köpenhamn och Oslo.

Hur länge kan du förlänga visumet till Thailand?

Med ett turistvisum till Thailand kan du stanna i 60 dagar. Det går också att förlänga visumet på plats i Thailand med ytterligare 30 dagar för totalt 90 dagar per inresa. Om du vill förlänga visumet får du själv besöka Immigration Bureau när du kommit till Thailand.

Vad är ett visum för inresa i Thailand?

Ett visum för en inresa (single entry) är giltigt för inresa i 3 månader. Du måste alltså resa in i Thailand senast tre månader efter att du skickat in din visumansökan. Dagarna du får stanna i Thailand börjar räknas när du landar i Thailand.

Vad är thailändskt visum för pensionärer?

Thailändskt visum för pensionärer som är 50+. Som pensionär kan du ansöka om ett så kallat “ Non-immigrant Visa “O-A ” som ger dig rätten att stanna i Thailand i 365 dagar i sträck. Man ska dock rapportera till myndigheterna var 90:e dag.