:

Vad behöver en städare?

Innehållsförteckning:

  1. Vad behöver en städare?
  2. Vad kostar städhjälp i månaden?
  3. Har mitt städföretag kollektivavtal?
  4. Hur är det att jobba som städare?
  5. Vad är lönen för en lokalvårdare?
  6. Varför jobba som lokalvårdare?

Vad behöver en städare?

Som städare måste man känna till riskerna och veta hur man kan skydda sig mot dem (det kan till exempel handla om att använda skyddshandskar).

Vad kostar städhjälp i månaden?

Faktiskt pris för hemstädning Städning varje vecka: 2 0 kr per månad efter skattereduktion. Städning varannan vecka: 1 5 kr per månad efter skattereduktion. Städning en gång per månad: 700 kr - 1 100 kr per månad efter skattereduktion.

Har mitt städföretag kollektivavtal?

Kontrollera att städföretaget: 1. Har kollektivavtal, vilket innebär att företaget har tecknat ett avtal med kommunal eller fastighetsanställdas förbund om att anställda skall ha rätt lön och är försäkrade under arbetet. För mer information, kolla på Kommunal.se eller Almega.se.

Hur är det att jobba som städare?

Det är ett serviceyrke där du arbetar med andra, men även självgående, och inte sällan träffar slutkunden under arbetsdagen. Arbetsmiljöerna kan växla mycket: en del städare arbetar i privata bostäder, sjukhus eller passagerarbåtar medan andra har sin bas på företag och hotell.

Vad är lönen för en lokalvårdare?

24 400 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Varför jobba som lokalvårdare?

Att jobba som städare är en social, fysisk och varierande sysselsättning. Det är ett serviceyrke där du arbetar med andra, men även självgående, och inte sällan träffar slutkunden under arbetsdagen.