:

Är det dyrt att äga en BMW?

Innehållsförteckning:

  1. Är det dyrt att äga en BMW?
  2. Är Mercedes dyrt?
  3. Varför är BMW så dyra?
  4. Är BMW delar dyra?
  5. Vilken Mercedes klass är dyrast?

Är det dyrt att äga en BMW?

De är för dyra. De ligger inte i topp vare sig när det handlar om säkerhet eller miljö. Men BMW har flest nöjda bilägare.

Är Mercedes dyrt?

Kort sagt, ja, det är dyrt att äga en Mercedes. Dagens bilköpspriser tenderar att stiga till skyhöga nivåer på grund av de ständigt växande listorna över kostnader som är förknippade med att köpa en ny bil. Skatter, försäkringskostnader, garantipaket och bränslekostnader gör dagens bilmarknad tung på plånboken.

Varför är BMW så dyra?

För att BMW och deras återförsäljare skapat ett habegär kring bilen som gör att tillräckligt många köpare är beredda att hosta upp mer pengar än för andra bilar. Inget konstigt med det. Det är säkert vad varje säljare av produkter (och tjänster) skulle vilja uppnå. Snygg är dyrare än ful.

Är BMW delar dyra?

Modellen kan bli mycket dyr att äga också, om någonting går sönder. Tillsammans med BMW 523 har Volvon de dyraste reservdelarna bland personbilarna. Billigast är Hyundai Atos. Det visar Motormännens omfattande prisundersökning av 48 olika reservdelar till 47 bilar av årsmodell 1999.

Vilken Mercedes klass är dyrast?

Mercedes S-klass Pullman blir dyraste sedanen | Teknikens Värld.