:

Hur kan jag få ett nytt Apple-ID?

Innehållsförteckning:

  1. Hur kan jag få ett nytt Apple-ID?
  2. Kan man ta bort Apple ID?
  3. Hur gör jag för att skapa ett nytt Apple-ID?
  4. Hur ska du skapa ett Apple-ID när du ställer in din enhet?
  5. Hur ska du ombedda ditt Apple-ID och lösenord?
  6. Har du glömt lösenord eller har inget Apple-ID?

Hur kan jag få ett nytt Apple-ID?

Skapa ett Apple-ID på en annan enhet Vanligtvis kan du följa anvisningarna som visas på skärmen för att skapa ett Apple-ID på en Apple TV, Android-enhet, smart-TV eller strömmande enhet. Du får ange ditt fullständiga namn, ditt födelsedatum, en e-postadress och en betalningsmetod.

Kan man ta bort Apple ID?

Det första är att gå till webb de Data och sekretess av Apple. Ange ID du vill ta bort och sedan lösenordet. Du kommer att se en meny, längst ner är alternativet "Begär att ta bort kontot." En gång till, kolla om du vill radera konto.

Hur gör jag för att skapa ett nytt Apple-ID?

Välj Konto > Logga in i menyraden längst upp på datorskärmen eller längst upp i iTunes-fönstret. Klicka sedan på Skapa nytt Apple-ID. Läs och godkänn villkoren och Apples integritetspolicy. Fyll i formuläret för att skapa ditt nya Apple-ID. Den e-postadress du anger blir ditt nya Apple-ID.

Hur ska du skapa ett Apple-ID när du ställer in din enhet?

Skapa ett Apple-ID när du ställer in din enhet 1 Tryck på Glömt lösenord eller har inget Apple-ID. 2 Tryck på Skapa ett kostnadsfritt Apple-ID. 3 Ställ in din födelsedag och ange ditt namn. Tryck på Nästa. 4 Tryck på Använd din nuvarande e-postadress eller tryck på Skaffa en gratis e-postadress för iCloud.

Hur ska du ombedda ditt Apple-ID och lösenord?

Välj Apple-menyn  > Systeminställningar och klicka sedan på Apple-ID. Klicka på Lösenord och säkerhet. Om du ombeds att ange ditt Apple-ID-lösenord klickar du på Glömt Apple-ID eller lösenord och följer instruktionerna på skärmen. Du kan hoppa över de sista stegen nedan.

Har du glömt lösenord eller har inget Apple-ID?

Tryck på Glömt lösenord eller har inget Apple-ID. Tryck på Skapa ett kostnadsfritt Apple-ID. Ställ in din födelsedag och ange ditt namn. Tryck på Nästa. Tryck på Använd din nuvarande e-postadress eller tryck på Skaffa en gratis e-postadress för iCloud.