:

Får man tillbaka pengarna om man avbokar SJ?

Innehållsförteckning:

  1. Får man tillbaka pengarna om man avbokar SJ?
  2. Hur många gånger kan man avboka sj?
  3. Hur lång tid tar en återbetalning?
  4. Har du en biljett som kan återbetalas?
  5. Hur lång tid är det för en återbetalning i Klarna?

Får man tillbaka pengarna om man avbokar SJ?

Varför står det att jag får tillbaka 0:- när jag avbokat en ombokningsbar biljett? Det beror på att biljetten inte omfattas av ett återbetalningsskydd vilket betyder att man inte kan få pengarna tillbaka. Däremot så har du ett ombokningsvärde sparat på biljetten, som du kan använda som betalning vid köp av ny resa.

Hur många gånger kan man avboka sj?

Med en ombokningsbar biljett har du möjligheten att ändra din resa innan tågets avgång. Ombokningsvärdet är biljettpriset minus bokningsavgiften och du kan byta in värdet mot en eller flera nya biljetter.

Hur lång tid tar en återbetalning?

Hur lång tid tar en återbetalning? Tiden för en återbetalning varierar beroende på vilken betalningsmetod som använts samt om du har ett bankkonto kopplat till Klarna. Om du har blivit ombedd att fylla i Klarnas återbetalningsformulär kan du räkna med att ha pengarna på kontot inom 12 dagar, men vanligtvis mycket snabbare än så.

Har du en biljett som kan återbetalas?

Har du en biljett som kan återbetalas avbokar du din tågresa via Min resa eller i SJ Resebutik. Du får tillbaka biljettpriset, minus bokningsavgiften. Beroende på hur du har betalt din biljett får du sedan tillbaka pengarna. Återbetalning vid sjukdom och dödsfall.

Hur lång tid är det för en återbetalning i Klarna?

Tiden för en återbetalning varierar beroende på vilken betalningsmetod som använts samt om du har ett bankkonto kopplat till Klarna. Om du har blivit ombedd att fylla i Klarnas återbetalningsformulär kan du räkna med att ha pengarna på kontot inom 12 dagar, men vanligtvis mycket snabbare än så.