:

Hur skaffar man Tankkort?

Innehållsförteckning:

  1. Hur skaffar man Tankkort?
  2. Hur funkar St1 kort?
  3. Vilka mackar tar St1 kort?
  4. Kan man ladda ett bensinkort?
  5. Hur mycket kostar ett tankkort?
  6. Var kan man tanka med Volvokortet?

Hur skaffar man Tankkort?

När du skaffar ett OKQ8 Bensinkort blir du automatiskt medlem i OK och får då återbäring på drivmedel och övriga köp hos OKQ8. Du får dessutom många andra medlemserbjudanden, på alltifrån kaffe och biltvätt till resor och upplevelser.

Hur funkar St1 kort?

St1 Mastercard är ett betalkort utan årsavgift som möjliggör kontaktlös betalning och mobil betalning via Apple Pay. Du har upp till 45 dagar räntefri kredit på dina inköp och möjligheten att delbetala inköp.

Vilka mackar tar St1 kort?

Var fungerar mitt kort? St1-kortet gäller på alla St1-stationer i Sverige, från Trelleborg i söder till Haparanda i norr. Genom vårt samarbete med Shell kan du även använda ditt St1-kort på alla Shell-stationer i Sverige.

Kan man ladda ett bensinkort?

Du kan ladda kortet hur många gånger som helst med valfritt belopp (dock minst 50 kr och max 2000 kr). Maximalt innestående saldo på ditt Cashkort är 2000 kr.

Hur mycket kostar ett tankkort?

Det finns behov av ett tankkort på grund av att när du tankar bilen så får du bonuspoäng eller cashback. Dessa kort har inte heller en årsavgift vilket är förmånligt. Det kostar dig alltså ingenting att ha kortet.

Var kan man tanka med Volvokortet?

Du kan också använda kortet på samtliga Tanka och OKQ8's drivmedelsstationer samt de flesta gasstationerna i Sverige, Tvättaanläggningar i Sverige och även de flesta parkeringsautomaterna i Sverige. Kortet fungerar också hos bilbesiktningsföretagen Besikta och Bilprovarna Väst samt Hertz biluthyrning.