:

Är Clio gratis?

Innehållsförteckning:

  1. Är Clio gratis?
  2. Vem äger Clio?
  3. Hur mycket kostar Clio?
  4. Vem äger Renault?
  5. Hur funkar Clio?
  6. Vad tankar man Renault Clio med?
  7. Hur mycket får man dra med en Clio?

Är Clio gratis?

Som studerandemedlem i Lärarnas Riksförbund får du, som medlemsförmån, fri tillgång till det digitala läromedlet Clio. Detta är ett samarbete med Bonnier Education. Tanken är att du som studerande ska få stöd i utbildningen, inte minst i din praktik, genom fri tillgång till detta arbetsverktyg som en medlemsförmån.

Vem äger Clio?

Uppköpet innebär att Bonnier Business to Business nu står som ensamägare till Clio Online, efter att ha ägt majoriteten av företaget sedan 2015. Clio Online grundades i en it-start-up-miljö på Köpenhamns Universitet redan 2006 och har på 12 år gått från att vara en bra idé till en fantastisk succé.

Hur mycket kostar Clio?

Clio online erbjuder just nu 30 dagars gratis prova på och sedan kommer det finnas olika alternativ: väljer du att teckna avtal på 5 år så kostar det 63 kr per elev per läsår, 3 år 71 kr per elev per läsår och 1 år 79 kr per elev och läsår.

Vem äger Renault?

Franska staten ägare Under andra världskriget bombades Renaults fabriker av de allierade då man tillverkade lastbilar för den tyska armén. Renault övertogs efter andra världskriget, 16 januari 1945, av franska staten, som idag äger 15,7 procent.

Hur funkar Clio?

I Clios läromedel finns många inbyggda anpassningar som eleverna själva eller med hjälp av läraren kan välja mellan, för att hitta de alternativ som passar bäst. Det är viktigt att du som lärare för en dialog med varje enskild elev om när och hur de kan använda de olika anpassningarna.

Vad tankar man Renault Clio med?

Blyfri bensin måste användas.

Hur mycket får man dra med en Clio?

Har du däremot en lite Renault Cliofår du dra 1200 kg med B-körkort. Måste väl vara betydligt säkrare att ha ett tyngre dragfordon även om det totala vikten överstige 3,5 ton.