:

Är rcg se bra?

Innehållsförteckning:

  1. Är rcg se bra?
  2. Är Flygcity bra?
  3. Vad är rcg?
  4. Är Sembo bra?
  5. Är Travellink säkert?

Är rcg se bra?

Boka aldrig med RCG, ingen support, långa telefonköer och NOLL hjälp. Jag har bokat resa till Thailand via deras hemsida. Det stod att det inkluderade 30kg bagage. Jag fick tillbaka e-biljett från dem där det står 30kg bagage men på Thai Airways e-biljett står det 20kg.

Är Flygcity bra?

Väldigt oseriöst företag, råder ingen att boka biljetter vid Flygcity, inte heller AOB Travel som hör till samma företag. Beställde biljett och fick ingen info om att betalningen inte gått igenom (visan visade att den gjort det). Går inte att ringa på numret som finns på hemsidan.

Vad är rcg?

RCG, RCG Travel Technology Group AB, etablerades 1989 och har sedan dess drivits av samma huvudägare. Från 2015 ingår även Odenresor i RCG och idag är vi 36 anställda.

Är Sembo bra?

Köp inget på Sembo Flyget är billigare på flygbolagets hemsida men inte på Sembo. Deras ursäkt är att jag måste boka flyget som finns på deras hemsida, ändå blir så kallade mellanskillnaden så dyrt! Ska aldrig mer boka resa hos Sembo.

Är Travellink säkert?

Jag vill varna alla för Travellink! Boka inte med detta skitbolag då dem inte tar ansvar för inställd resa. Dem svarar inte på mails och det nummer som finns att kontakta dem så får man stå i kö i ca: 1 timme och då blir man kopplad till något team i Indien som pratar svår engelska att förstå.