:

Hur lär man sig tolka tarotkort?

Innehållsförteckning:

  1. Hur lär man sig tolka tarotkort?
  2. Hur kan tarotkort fungera?
  3. Vad ska jag fråga tarot?
  4. Hur renar man tarotkort?
  5. Hur kan man spå sig själv?
  6. Hur renar man Änglakort?

Hur lär man sig tolka tarotkort?

Ett bra sätt att börja lägga tarotkort är att dra ett kort per dag (morgon eller kväll) och reflektera över kortets betydelse. Du kan använda dig av din intuitiva tolkning av kortet men även diverse böcker som beskriver kortet.

Hur kan tarotkort fungera?

Vad är tarotkort? Tarotkorten består av 78 kort som är uppdelade på Stora och Lilla arkanan (arkana betyder hemlighet). De 22 korten i Stora arkanan berättar om vår väg genom livet och vår roll här på jorden. De 56 korten i Lilla arkanan föreställer vårt samspel med omvärlden, hur vi har det i vårt dagliga liv.

Vad ska jag fråga tarot?

Precisera frågorna och eventuell tidsperiod efter din egen situation....Här och nu:

  • Hur ser min nuvarande inre/yttre situation ut?
  • Vad påverkas jag av just nu och varför?
  • Hur skall jag bete mig för att komma ur min nuvarande situation?

Hur renar man tarotkort?

Knyt näven i den andra handen ( det är den som sänder energi) och knacka på korten en gång. Det rensar ut den gamla energin så att korten nu är en tom skrivtavla som är redo att bli impregnerat med din egen vibration.

Hur kan man spå sig själv?

Självklart finns det väldigt många andra sätt att spå sig på, kaffesump, kristallkula, pendel, runor, kristaller, iching mynt och vanliga spelkort är andra exempel på det. Dessa är kanske inte lika ”populära” idag som de en gång har varit, men nog fungerar de minst lika bra.

Hur renar man Änglakort?

Rening av korten Det kan man göra på olika sätt, det viktigaste är att hitta ett sätt som fungerar för en själv. Exempel på rening är att knacka på korten, blåsa på dem, eller helt enkelt tänka att “nu är de rena från tidigare energier”. Man kan även be Ärkeängeln Mikael att rena korten åt en.