:

Var ligger världens dyraste hus?

Innehållsförteckning:

  1. Var ligger världens dyraste hus?
  2. Vart ligger Sveriges dyraste lägenhet?
  3. Vart ligger världens största hus?
  4. Hur ser Sveriges dyraste lägenhet ut?
  5. Vem äger Sveriges dyraste lägenhet?
  6. Vad är den dyraste maten i världen?

Var ligger världens dyraste hus?

Världens dyraste villa (på 1600 kvadratmeter!) är till salu på franska rivieran. Villa Les Cèdres på franska halvön Saint-Jean Cap Ferrat var belgiska kung Leopold II:s semesterhus i början av 1900-talet. Nu är den pampiga fastigheten till salu – och beräknas att säljas som det dyraste hemmet i världen.

Vart ligger Sveriges dyraste lägenhet?

1. Sveriges dyraste lägenhet ligger på Strandvägen i Stockholm. För 79 miljoner kronor kan du köpa en stor hörnvåning med ljust och fritt läge på Strandvägen, Östermalm. Ja, eller drömma om att köpa.

Vart ligger världens största hus?

Det 9290 kvadratmeter stora ska vara det största urbana hemmet i världen och värderas till 500 miljoner dollar. ”The One” ligger på en avrakad bergstopp med 360 graders utsikt över hela Los Angeles och tog tio år att färdigställa.

Hur ser Sveriges dyraste lägenhet ut?

Högt upp i huset ligger ett penthouse på 400 kvm som såldes i december förra året för rekordsumman 104,5 miljoner kronor! Taket på den lägenheten kan öppnas så att man kan sola inomhus. Hissen går rakt upp i lägenheten, och Arlandabanan ligger i källarplanet.

Vem äger Sveriges dyraste lägenhet?

Nyligen såldes Sveriges dyraste lägenhet i Continental apartments i centrala Stockholm för 104,5 miljoner kronor. Affärsvärlden kan avslöja att det är entreprenören Filip Tysander som köpt rekordbostaden.

Vad är den dyraste maten i världen?

1. Saffran – Det “röda guldet”, som saffran ofta kallas är världens dyraste råvara. Saffran används som krydda i bröd såväl som för att ge färg åt ris och andra maträtter.