:

Är bokadirekt gratis?

Innehållsförteckning:

  1. Är bokadirekt gratis?
  2. Hur fungerar ett bokningssystem?
  3. Vad kostar TimeCenter?
  4. Hur avbokar man en tid på bokadirekt?
  5. Vad är ett bokningssystem?
  6. Hur skriver man recensioner på boka direkt?

Är bokadirekt gratis?

Nb-no Bokningssystem-gratis - Bokadirekt.

Hur fungerar ett bokningssystem?

Det finns flera olika sätt, men de vanligaste tidsbokningssystemen fungerar så här: Kunden bokar tid (via webbokning eller genom att ringa ett callcenter). Här kan kunden välja vilka tjänster han eller hon behöver samt föredragen enhet eller personal om dessa val finns tillgängliga.

Vad kostar TimeCenter?

Vad kostar det? Du betalar bara 1.99% per betalning till Klarna. Inga månadsavgifter eller bindningstider.

Hur avbokar man en tid på bokadirekt?

Om du vill avboka din bokning ska du använda den avbokningskod i bokningsbekräftelsen som visas på skärmen efter bokning och som tillsänds dig via e-post. Avbokning ska göras, med avbokningskoden, på www.bokadirekt.se/cancel. Avbokning kan ej göras via mail.

Vad är ett bokningssystem?

Ett bokningssystem är ett upplyftande verktyg som hjälper dig och ditt företag att vara bokningsbart dygnet runt! Ett bokningssystem frigör både tid för dig och dina kunder eftersom du inte behöver svara i telefon eller på mejl för att boka en tid och kunderna kan boka när det passar dem.

Hur skriver man recensioner på boka direkt?

Nej, recensionstjänsten ingår i ditt abonnemang. Vem kan lämna en recension? Kunder som slutfört en tjänst de har bokat online kan lämna en recension efter dess utförande. På så sätt kan inte vem som helst lämna en recension och de blir mer tillförlitliga.