:

Vad är Fast Track SAS?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är Fast Track SAS?
  2. Vad innebär priority boarding Norwegian?
  3. Kan man köpa Fast Track på Arlanda?
  4. Hur lång tid innan flyget går måste man checka in Norwegian?
  5. Kan man lita på Norwegian?
  6. Vad är Fast Track Ryanair?

Vad är Fast Track SAS?

Fast Track är det snabbaste sättet att passera genom flygplatsens säkerhetskontroll, i en separat kö som ger passagerarna möjlighet att passera snabbare och smidigare genom säkerhetskontrollen. Detta hjälper dig att få mer tid för avkoppling, arbete eller besök i SAS Lounge eller att bege dig snabbare till gaten.

Vad innebär priority boarding Norwegian?

Med prioriterad ombordstigning slipper du köerna i gaten och kan lämna flygplatsens liv och rörelse bakom dig före alla andra. Du blir en av de första ombord och kan smidigt hitta plats för ditt handbagage, luta dig tillbaka och koppla av.

Kan man köpa Fast Track på Arlanda?

Den 15 juni öppnar vi Terminal 4. Var kan jag köpa Fast Track? Fast Track köper du via ditt flygbolag. Kontaktuppgifter hittar du här.

Hur lång tid innan flyget går måste man checka in Norwegian?

Checka in i vår incheckningsdisk minst 1 timme före din planerade avgångstid. Kom tidigt till gaten och meddela vår personal. Reser du med sportutrustning? Lämna din sportutrustning till vår bagage- eller incheckningsdisk senast en timme före avgång.

Kan man lita på Norwegian?

Jag har alltid använt mig av Norwegian, de senast 12-13 åren. Då tyckte jag de var det bästa bolaget och jag hade fortsatt att alltid åka med dem om det inte vore för hur pandemin hanterades. Flyget avbokades av dem, vilket var att räkna med. Jag ville då ha mina pengar tillbaka.

Vad är Fast Track Ryanair?

Fast Track ger dig tillgång till en särskild kö där du flyger genom säkerhetskontrollen och kommer fram till avgångshallen snabbt och enkelt! Nedan kan du se hur man köper Fast Track, såväl som en förteckning över medverkande flygplatser.