:

Vad är det för grafikkort i PS5?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är det för grafikkort i PS5?
  2. Vad är det för skillnad på PS5?
  3. Vad kostar förhandsbokning av PS5?
  4. Hur mycket kostar PS5 digital Edition?
  5. När kommer Playstation 5 släppas?

Vad är det för grafikkort i PS5?

När det gäller specifikationer är PS5 en tekniskt imponerande enhet. Den använder den nya anpassade RDNA 2 GPU:n som kan komma upp i 4K-upplösning med 120 bilder per sekund, och den åttkärniga AMD Zen 2-baserade CPU:n med en klockhastighet på 3,5 GHz.

Vad är det för skillnad på PS5?

Den enda skillnaden från Sony är att den dyrare PS5-konsolen har en Ultra HD Blu-ray-skivläsare – i övrigt använder de sig av samma processor och samma 825 GB SSD-disk. Som vi nämnde är SSD-enheten som ingår i båda konsolerna densamma och erbjuder användare 825 GB lagringsutrymme.

Vad kostar förhandsbokning av PS5?

Även om det inte finns något officiellt pris på PS5 i dagsläget kan du ändå förboka konsolen. Ett flertal affärer erbjuder redan förhandsbokning av PS5. Samtliga listar ett pris på ungefär 10 000 kronor.

Hur mycket kostar PS5 digital Edition?

I skrivande stund har vi bara dollarpriserna, men de ger oss ett bra riktmärke. Playstation 5 kommer att kosta 499 dollar. Det är samma Som Xbox Series X, vilket borde göra att PS5 får samma svenska pris på 5 695 kronor. Playstation 5 Digital Edition landar på 399 dollar, vilket med ovanstående hjärngympa placerar den på ungefär 4 800 kronor.

När kommer Playstation 5 släppas?

På PriceRunner älskar vi priser och har därför låtit prisanalytikerna kavla upp ärmarna för att djupdyka i historiska data, officiella uppgifter, rykten och en nypa japanskt skrock. Våra analytiker tror att Playstation 5 sannolikt kommer släppas klockan 20:20 fredagen den 20 november 2020 till priset 6390 kronor.