:

Kan man spå sig själv?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man spå sig själv?
  2. Kan ett medium se framtiden?
  3. Kan medium ha fel?
  4. Är en som kan se in i framtiden?
  5. Hur luktar spöken?

Kan man spå sig själv?

Kan man spå sig själv? Javisst kan man det, men det är svårt att vara objektiv när man gör det. Fördelen med att vända sig till en utomstående person för att spå sig är att han/hon inte känner dig och kan därför inte lägga in tolkningar som bara handlar om att du får höra det du vill.

Kan ett medium se framtiden?

Solveig Pihl är ett certifierat medium. Med sin kontakt med andevärlden påstår hon sig ha förmågan att känna och se vad som ska hända i framtiden. Andlighet och syner har alltid varit närvarande i Solveigs liv.

Kan medium ha fel?

Ord kan ha olika betydelser för olika människor vilket gör att det kan lätt bli fel. Det gör att där kan bli många olika synsätt på en och samma tolking. Sen får man inte glömma att alla medium kan ha fel - fått in en felaktig energi - eller tolkar något helt fel.

Är en som kan se in i framtiden?

Siare eller sierska (även spågubbe, spågumma) (av fornsvenska sia, sidoform av se(a), se, alltså 'en som ser'), är en person som sägs kunna skåda in i och avslöja framtiden, profet, spåman. Även om tänkare med framtidsblick i allmänhet.

Hur luktar spöken?

Rutten lukt I nästan all religion är förekomsten av det onda eller dåliga ande betecknas med ruttna och dålig lukt som helst om det kommer inifrån hemmet eller från näringslivet rum var som helst.