:

Var är mitt paket JD sport?

Innehållsförteckning:

  1. Var är mitt paket JD sport?
  2. Har JD Sports tull?
  3. Vart kommer JD Sport ifrån?
  4. Hur lång tid tar det för JD att leverera?
  5. Hur lång tid tar det att beställa från JD sport?
  6. Finns JD Sports i Sverige?
  7. Hur lång tid tar JD leverans?
  8. Hur kontaktar man JD Sports?
  9. Hur lång tid tar det för Nike att leverera?

Var är mitt paket JD sport?

Logga in på ditt JD-konto och gå till 'Mina beställningar' eller klicka på 'Visa orderstatus'-länken för att se den senaste informationen om din beställning. Gå till Spåra min order, ange ditt ordernummer och e-postadressen som du använde när du gjorde din beställning.

Har JD Sports tull?

Bra företag och fort leverans Har beställt från jdsports innan och alltid fått mina varor snabbt. Var orolig att det skulle finnas problem med tull avgifter o så eftersom paketet skickas från UK som ej är i EU längre men paketet kom inom några dagar och betalade ingen tullavgift.

Vart kommer JD Sport ifrån?

2. OM HEMSIDAN. 2.1 Webbplatsen drivs av JD Sports Fashion Sweden AB, ett företag registrerat i Stockholm med företagsnummer 5.

Hur lång tid tar det för JD att leverera?

Leverans inom 5-10 arbetsdagar. Välj leveranssättet Butiksleverans i kassan. Här hittar du alla svenska JD-butiker.

Hur lång tid tar det att beställa från JD sport?

Leveranstid: inom 3-5 arbetsdagar. Pris: 49kr eller fri frakt vid köp över 600kr. Välj leveranssättet Postombud innan du betalar i kassan.

Finns JD Sports i Sverige?

Här hittar du alla våra butiker i Sverige. Retur via postkontor: Om du inte kan komma till en av våra butiker kan du returnera din beställning direkt till oss.

Hur lång tid tar JD leverans?

Min order har inte kommit fram Kom ihåg att standard- och butiksleverans kan ta 3-5 arbetsdagar, så tillåt 6 arbetsdagar innan du kontaktar oss. Om din order är sen, så kan du börja med att spåra din order via länken som finns i din leveransbekräftelse.

Hur kontaktar man JD Sports?

Du kan kontakta oss på Facebook genom att skicka ett direktmeddelande till oss på /JDSportsSverige. Inkludera gärna ditt ordernummer (om du har ett) så att vi kan lösa ditt problem lättare. Du kan kontakta oss på Twitter genom att använda taggen @JDSportsSE.

Hur lång tid tar det för Nike att leverera?

Ibland uppdateras transportföretagets spårningsinformation för tidigt och ditt paket kan levereras inom 24 timmar. Vänta lite om det fortfarande är inom din beräknade leveranstid. Ditt paket är på väg. Om den beräknade leveranstiden har passerat kan du kontakta oss.