:

Vad kostar det att åka tåg till Köpenhamn från Malmö?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att åka tåg till Köpenhamn från Malmö?
  2. Kan man åka till Köpenhamn från Malmö?
  3. Vad kostar tåg biljett till Köpenhamn?
  4. Vad kostar det att åka över Öresundsbron med tåg?
  5. Hur mycket kostar en tågbiljett till Malmö?
  6. Hur mycket kostar en biljett till Köpenhamn?
  7. Hur mycket kostar det att åka över bron till Danmark?

Vad kostar det att åka tåg till Köpenhamn från Malmö?

Öresundsbron är cirka åtta kilometer lång och förbinder Sverige och Danmark. Du reser från Malmö till Köpenhamn med ett Öresundståg som går direkt och var 20:e minut. Priset för en vuxen enkelresa är cirka 12 euro. Hitta tidtabeller och köp din tågbiljett via en av våra bokningslänkar.

Kan man åka till Köpenhamn från Malmö?

1 Köpenhamn (Danmark) - Malmö (Sverige) Tågresan från Köpenhamn till Malmö sker via Öresundsbron. Öresundsbron har en längd på cirka åtta kilometer och förbinder Danmark med Sverige. Ofta direkta Öresundståg-tåg förbinder båda städerna var 20: e minut.

Vad kostar tåg biljett till Köpenhamn?

För att resa från Stockholm till Köpenhamn med tåg, har du ofta direkta SJ X2000/Snabbtåg tåg, minst varannan timme. Resetiden är cirka 5:15 timmar. Fler anslutningar är tillgängliga med förändring i Malmö inklusive en Öresundståg på andra delen. Tågpriserna börjar från 195 SEK.

Vad kostar det att åka över Öresundsbron med tåg?

För närvarande finns det bara två sätt som låter en åka över Öresundsbron. Antingen åker man med bil, husbil och motorcykel, eller så tar man Öresundståget över....Åka över Öresundsbron med tåg.

UtgångspunktPris i SEK till Kastrup eller Köpenhamn C
Helsingborg215 vuxen, 344 duobiljett, 107,50 barnbiljett

Hur mycket kostar en tågbiljett till Malmö?

Snälltåget till Malmö/Stockholm — en prisvärd resa Boka din resa 2–3 veckor framåt i tiden, och välj resdagar som inte är fredag eller söndag! De billigaste biljetterna kostar från 149 kr enkel resa, men den hittar du bara på de avgångar där det normalt är få som reser.

Hur mycket kostar en biljett till Köpenhamn?

En enkel kontantbiljett kostar 540 SEK (2022) för en vanlig personbil i betalstation och kan köpas online för 495 SEK. Med ett så kallat Bropass (årsavgift 440 SEK) kostar resan över bron 235 SEK för en enkel resa. Med Bropass Pendlare får du ytterligare rabatt efter att du kört mer 16 enkelresor på en månad.

Hur mycket kostar det att åka över bron till Danmark?

Pendla till Danmark via Öresundsbron med bil eller motorcykel. En enkel kontantbiljett kostar 540 SEK (2022) för en vanlig personbil i betalstation och kan köpas online för 495 SEK. Med ett så kallat Bropass (årsavgift 440 SEK) kostar resan över bron 235 SEK för en enkel resa.