:

Har hallon e-sim?

Innehållsförteckning:

 1. Har hallon e-sim?
 2. Har Halebop eSIM?
 3. Har Comviq e-sim?
 4. När får hallon eSIM?
 5. Hur skaffar man eSIM Halebop?
 6. Vad kostar Halebop eSIM?
 7. Vad betyder Comviq e?
 8. Vad kostar eSIM Comviq?
 9. Kan man ha eSIM från annan operatör?

Har hallon e-sim?

Om du har ett mobilabonnemang hos Hallon kan du gå in på Mina sidor på Hallons hemsida och beställa e-sim till abonnemanget det gäller. Du kommer då få en QR-kod som du använder för att aktivera e-simmet på din mobiltelefon. Tillvägagångssättet kan dock skilja sig något beroende på om du har en Iphone eller Android.

Har Halebop eSIM?

Simsalabim, äntligen har vi e-sim hos Halebop! Just nu har vi stöd för e-sim till Apple Watch, Samsung Galaxy Watch och iPhone. In time kommer det komma till fler lurar, klockor, datorer och andra uppkopplade prylar. E-sim funkar för dig som är abonnemangskund men inte kontantkortskund.

Har Comviq e-sim?

eSIM och kontantkort Kommer man kunna använda eSIM då? Svaret är såklart ja! Hos Comviq spelar det inte någon roll om du har abonnemang eller kontantkort.

När får hallon eSIM?

Stora nyheter - eSIM är här! Nu kan du som befintlig hallonkund skaffa eSIM till din mobil inne på Mina sidor - helt kostnadsfritt. Inget mer krångel med fysiska SIM-kort och ett grönare val för vår planet!

Hur skaffar man eSIM Halebop?

Med Watch-appen aktiverar du E-sim direkt i din iPhone.

 1. Gå in i appen Watch.
 2. Välj Telias mobilnät.
 3. Skaffa Halebop Extend – fritt i tre månader utan bindningstid.

Vad kostar Halebop eSIM?

E-sim till mobiltelefon kostar ingenting hos Halebop. Du betalar bara för mobilabonnemanget, det vill säga ingenting extra om du väljer e-sim i stället för fysiskt simkort. Till smartwatches får du betala 69 kronor extra i månaden för att använda e-sim.

Vad betyder Comviq e?

Om du är på gång att skaffa en ny mobil med stöd för eSIM, eller ett nytt mobilabonnemang, kommer du medan du gör din beställning kunna välja ett eSIM istället för ett fysiskt SIM-kort.

Vad kostar eSIM Comviq?

Alla mobilabonnemang (ej kontantkort) hos Comviq stödjer klockabonnemang. Vad kostar det med ett eSIM? Det kostar 45 kr/mån.

Kan man ha eSIM från annan operatör?

Du kan använda deras e-sim i Iphone- och Android-telefoner samt smartwatches med Android som operativsystem. Tyvärr går det inte att använda Apples smartklockor med Telness e-sim än så länge.