:

Vad menas med nödradio?

Innehållsförteckning:

  1. Vad menas med nödradio?
  2. Varför nödradio?
  3. Är nödradio bra?
  4. Var köper man nödradio?
  5. Är biltemas nödradio bra?
  6. Hur fungerar vevradio?
  7. Har Biltema Nödradio?
  8. Var köper man en Nödradio?

Vad menas med nödradio?

En nödradio är en liten radioapparat vars främsta syfte är att göra det möjligt att lyssna på radio i ett nödläge. Händer något allvarligt och en myndighet skickar ut VMA – viktigt meddelande till allmänheten följer viktig information på radio P4.

Varför nödradio?

Kommunikation är extremt viktigt vid en krissituation. Får vi veta vad som händer har vi bättre förutsättningar för att klara krisen. Om det skulle bli ett större strömavbrott är en nödradio bästa sättet för att få information om det rådande läget, därför bör det alltid ingå en i ett överlevnadskit.

Är nödradio bra?

Vev, ergonomi Formen på nödradion gör att den känns ganska skön att hålla i när jag vevar. Knappen i änden på veven känns också bra och när jag vevar upplever jag motståndet i dynamon som något lätt. Tummen och handen mår bra även efter tio minuters frenetiskt vevande.

Var köper man nödradio?

Nödradio - Biltema.se. Köp & Hämta - Köp online och hämta i varuhus inom 2 timmar!

Är biltemas nödradio bra?

Tack vare gummitätningarna, är radion även relativt fuktsäker, varför det går att använda den även om det regnar ute. På det stora hela känns detta som en robust produkt, trots sin ringa kostnad.

Hur fungerar vevradio?

En vevradio är helt enkelt en vanlig radio som tar emot på AM/FM-banden, med den stora skillnaden att det inbyggda batteriet kan laddas upp på tre olika sätt: med den inbyggda veven. via USB-uttag. med den inbyggda solcellen.

Har Biltema Nödradio?

Kombinerad radio, laddare och ficklampa som drivs med solceller, dynamo, USB-kabel eller batteri. Radio FM 87,5-108 MHz och MW kHz. Laddar en USB A enhet.

Var köper man en Nödradio?

Dynamoradio för utflykter och nödsituationer. Vevradio som nödladdar din mobiltelefon genom USB-A-uttaget. Laddas med hjälp av vev, solcell eller USB-kabel.