:

Vad betyder EMUI?

Innehållsförteckning:

  1. Vad betyder EMUI?
  2. Hur uppdaterar jag min Huawei?
  3. När kommer Android 10 till P20 Pro?
  4. Vad händer med Huawei i Sverige?
  5. Vem säljer Huawei telefoner?
  6. När kommer Huawei tillbaka?

Vad betyder EMUI?

EMUI är ett operativsystem baserat på Android OS. Många mobiler av Huawei och mobiler som Honor har tillverkat mellan åren . Huawei lanserade 2012 EMUI 1 baserat på Android 4. EMUI hette tidigare "Emotion UI".

Hur uppdaterar jag min Huawei?

Klicka på Inställningar > Uppdaterare för att kolla om det finns nya uppdateringar. Om en ny uppdatering hittas trycker du på den för att ladda ner den och följ sedan instruktionerna på skärmen för att uppdatera telefonen.

När kommer Android 10 till P20 Pro?

Huawei ska sent omsider ha börjat ge P20 Pro och Mate 10 den utlovade uppdateringen till EMUI 10 och Android 10, globalt. Uppdateringen har nått fram till europeiska exemplar och är cirka 4,5GB. Även ordinarie P20 ska få Android 10 enligt Huaweis schema, som anger att uppdateringen senast landar i mitten av juni.

Vad händer med Huawei i Sverige?

Google var särskilt högljudd över att förhindrande av att Huawei använder sin version av Android potentiellt skulle kunna leda till nationella säkerhetsproblem genom att personer som använder ett Huawei-utvecklat ersättnings-OS - nu avslöjat att det är HarmonyOS .

Vem säljer Huawei telefoner?

Hos oss finner du ett stort sortiment av Huaweis mobiler.

När kommer Huawei tillbaka?

Den lanserade Honor sin första telefon som ett oberoende varumärke.