:

Vad är ett personalmöte?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är ett personalmöte?
  2. Hur inleder man ett möte?
  3. Vad är ett kundmöte?
  4. Vad ska ett personalmöte innehålla?
  5. Hur långt ska ett möte vara?
  6. Vad är ett bra kundmöte Systembolaget?
  7. Vad behövs för att ett lyckat möte ska uppstå?

Vad är ett personalmöte?

På ett personalmöte kan man diskutera allt möjligt som har med företaget, medarbetarna, verksamheten och kunderna att göra, men även frågor som rör oss som grupp och vårt samarbete. I ett mindre företag pågår personalmötena i princip hela tiden och där man är.

Hur inleder man ett möte?

Inled med några minuters småprat – med var och en! Det kan kännas avigt att småprata med en skype-profil eller en mobil med högtalarfunktionen igång, men du som håller i mötet kan avhjälpa det genom att inleda mötet med att aktivt ställa några frågor till var och en.

Vad är ett kundmöte?

Syftet - med ett kundmöte är alltid - att du ska bygga kundvärde. Genom att bli bättre på att göra dina kunder nöjda. Eller hellre, göra dem imponerade.

Vad ska ett personalmöte innehålla?

Om du som chef vill att medarbetarna ska vara delaktiga är det också viktigt att vara tydlig med vad du vill ha synpunkter på och vad medarbetarna kan påverka och inte. Även om det är bra att ha en struktur för formaliteterna som tid, lokal, dagordning och protokoll är det bra att variera innehållet.

Hur långt ska ett möte vara?

Korta och långa möten Vanliga avstämningsmöten ska vara så korta som möjligt, kanske 30 minuter eller ännu kortare, medan strategimöten behöver lång tid, kanske en halvdag, heldag eller mer.

Vad är ett bra kundmöte Systembolaget?

Systembolaget är helt enkelt inte utbytbart!” Det goda kundmötet består av tre delar; vi ska ge service, för- medla kunskap och sälja med ansvar. Det goda kundmötet är helt enkelt när kunden upplever allt det där i mötet med oss. Och det är kundens upplevelse som avgör, inte vår!

Vad behövs för att ett lyckat möte ska uppstå?

Sätt mål för mötet. Det är bättre om alla görs delaktiga, får diskutera eller komma med förslag. Någon gång kanske målet bara är att få tid att mötas och reflektera. Var i så fall tydlig med det målet, annars undrar folk bara varför du inte har någon agenda.