:

Kan inte förboka Uber?

Innehållsförteckning:

  1. Kan inte förboka Uber?
  2. Kan man beställa Uber i förväg?
  3. Kan man förboka Bolt taxi?
  4. Kan man lita på Uber?
  5. Kan man beställa taxi i förväg?
  6. Kan jag beställa Bolt åt någon annan?

Kan inte förboka Uber?

När du har angett din upphämtnings- och avlämningsplats talar appen om huruvida Uber är tillgängligt i ditt område eller inte. Vänta några minuter och försök beställa en resa igen. Kolla efter ett verifieringsmeddelande från Uber. Om du inte har fått något kan du behöva uppdatera dina kontoinställningar.

Kan man beställa Uber i förväg?

Ska du iväg på ett evenemang som du bara inte får missa kan du använda appen för att schemalägga en resa upp till 30 dagar i förväg, så att du inte lämnar något åt slumpen.

Kan man förboka Bolt taxi?

Med funktionen Ride Booker kan du antingen boka en resa direkt eller planera en resa för senare. För att boka en resa, öppna fliken Ride Booker Beta i Business Portal. Om du vill planera en resa till ett senare tillfälle ska du ange datum och tid när föraren ska ske.

Kan man lita på Uber?

Efter varje resa blir du ombedd att ge din resa ett omdöme i appen. Tack vare dina omdömen kan Uber förbli tryggt, pålitligt och trivsamt för alla. Om du någonsin drabbas av ett säkerhetsproblem på en resa ska du rapportera det till Uber. Vårt säkerhetsteam arbetar dygnet runt och kommer att följa upp ärendet.

Kan man beställa taxi i förväg?

För att göra det enklare för dig har vi utvecklat nya möjligheter att beställa taxi. Oavsett var du befinner dig ska det alltid vara enkelt att få tag på en bil. På dagen, på natten, hemma, på jobbet eller på stan, ja egentligen precis var och när som helst.

Kan jag beställa Bolt åt någon annan?

6.1 Eftersom Bolt-appen är en informationstjänst (ett kommunikationsmedel) mellan passagerare och förare, kan vi inte garantera eller ta något ansvar för kvaliteten, tillgängligheten eller fel i transporttjänsterna. 6.2 Bolt-appen erbjuder inte och utför inte transporttjänster för passagerare.