:

När lämnar Burke Greys?

Innehållsförteckning:

  1. När lämnar Burke Greys?
  2. När kommer det nya avsnitt av Greys Anatomy på Disney Plus?
  3. När kommer säsong 18 av Greys Anatomy i Sverige?
  4. När kommer säsong 18 av Greys Anatomy?
  5. När släpps Grey's Anatomy Säsong 18 på Disney Plus?
  6. När kommer nya avsnitt av Greys Anatomy?

När lämnar Burke Greys?

Doktor Preston Burke dyker inte upp i framtida avsnitt av Grey's Anatomy. Skådespelaren bakom rollen, Isaiah Washington har nämligen fått sparken, skriver sajten People. Kontraktet förnyades inte på grund av olika incidenter med Washington i huvudrollen.

När kommer det nya avsnitt av Greys Anatomy på Disney Plus?

Den kom dock till Disney+ den , så du kan se den då eller betala för varje avsnitt via Apple TV. I USA finns Grey's Anatomy säsong 17 tillgänglig på ABC. Varje avsnitt kan streamas på ABC:s webbplats och på Hulu.

När kommer säsong 18 av Greys Anatomy i Sverige?

17 säsonger av "Grey's Anatomy" finns på Disney+ och säsong 18 har premiär den 3 november. 16 säsonger av serien finns att streama på Viaplay.

När kommer säsong 18 av Greys Anatomy?

När kommer Grey's Anatomy säsong 18 att sändas? Premiären av Grey´s Anatomy säsong 17 blev försenad på grund av covid-19 vilket gör att även säsong 18 blir senarelagd. Nu tyder det mesta på att säsong 18 av Grey´s Anatomy kommer att ha premiär under vintern 2021.

När släpps Grey's Anatomy Säsong 18 på Disney Plus?

När släppsGrey's Anatomy”-avsnitten på Disney+? Nya avsnitt av serien kommer att släppas i Sverige, Danmark och Norge med början den 3 november.

När kommer nya avsnitt av Greys Anatomy?

Det inte spikat när en säsong 19 kan tänkas ha premiär, men serien har i princip släppt nya säsonger årligen sedan sin start, så en rimlig gissning är att säsong 19 skulle kunna ha premiär någon gång under hösten 2022. Klart är dock att seriens stora stjärna, Ellen Pompeo, kommer att återvända i huvudrollen.