:

Vad är CeraVe bra för?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är CeraVe bra för?
  2. Vad är PRO retinol?
  3. Vilken CeraVe är bäst?
  4. Är CeraVe bra för barn?
  5. Är CeraVe bra för huden?
  6. Är CeraVe testat på djur?
  7. Hur många gånger ska man använda CeraVe?
  8. Är CeraVe bra för känslig hud?

Vad är CeraVe bra för?

CeraVe Foaming Cleanser har utvecklats i samarbete med dermatologer och dess milda lödder rengör huden skonsamt utan att torka ut den skyddande hudbarriären. Denna uppfriskande gel, med 3 essentiella ceramider och hyaluronsyra, avlägsnar effektivt överflödig olja, smuts och makeup. Parfymfri. Hypoallergen.

Vad är PRO retinol?

Vad är pro-retinol? Pro-retinol är en mild och stabil variant av retinol. Retinol är en typ av A-vitamin som finns naturligt i hudens alla lager och är mycket effektiv mot ålderstecken. I L300 Pro-Retinol använder man sig av retinyl palmitate som ingår i familjen pro-retinol.

Vilken CeraVe är bäst?

CeraVe Facial Moisturising Lotion No SPF eller SPF 25 Om du vill ha en lättare creme för ansiktet är CeraVe Facial Moisturising Lotion för dig - kommer både utan SPF eller med SPF 25. Denna doftfria lotion ger 24 timmars fukt och stärker och återställer den naturliga hudbarriären för att förhindra fuktförlust.

Är CeraVe bra för barn?

Lämplig för både vuxna och barn över 3 år. Tre essentiella ceramider som samverkar för att bevara fukten och bidrar till att stärka hudens skyddsbarriär. MVE-teknologin kapslar in ceramider för att säkerställa effektiv tillförsel i hudens skyddsbarriär och långsam frisättning över tid.

Är CeraVe bra för huden?

Ta hand om ansikte och kropp med CeraVe! För bästa resultat är CeraVes noga utvalda ingredienser effektiva och skonsamma mot huden för att återfukta och bidra till att stärka hudens naturliga barriär. CeraVes rengöringsprodukter passar alla hudtyper, men är speciellt lämpad för den känsliga huden.

Är CeraVe testat på djur?

Nej, CeraVe-produkterna testas inte på djur.

Hur många gånger ska man använda CeraVe?

En skummande rengöring till dagligt bruk, utvecklad tillsammans med dermatologer, som innehåller 3 essentiella ceramider som hjälper till med att stärka hudens naturliga barriär och hyaluronsyra som återfuktar huden.

Är CeraVe bra för känslig hud?

CeraVes rengöringsprodukter passar alla hudtyper, men är speciellt lämpad för den känsliga huden. Rengöringsprodukterna innehåller ceramider och hyaluonsyra som bidrar till att stärka hudens naturliga barriär och samtidigt återfukta huden.