:

Vad gör kokosolja?

Innehållsförteckning:

  1. Vad gör kokosolja?
  2. Vad kan man smörja med i underlivet?
  3. Kan man laga mat med kokosolja?
  4. Vilken Intimolja är bäst?
  5. Kan man smörja med hydrokortison i underlivet?
  6. Vad är Kaprylsyra bra för?

Vad gör kokosolja?

Kokosfett innehåller Laurinsyra, ett fett som även finns i bröstmjölk och har skyddande effekter mot bland annat bakterieangrepp, herpes, infuensa, mässling, stafylokocker m. fl. Laurinsyra sägs även hjälpa bland annat tarmfloran, minska eksem, akne, psoriasis, skydda levern och förhindra fotsvamp.

Vad kan man smörja med i underlivet?

Använd olja i stället för tvål när du tvättar dig i underlivet. Då blir du ren samtidigt som vattnet inte torkar ut slemhinnorna lika lätt. Oljan kan också lindra klådan. Du kan prova exempelvis barnolja eller intimolja som finns att köpa på apotek.

Kan man laga mat med kokosolja?

Kokosoljans hälsonytta ifrågasätts i nya studier och redan nu avråder en stor organisation från att använda det populära fettet i matlagning. Annons: Forskare hos American Heart Association, en organsation som främjar hjärthälsa, uppdaterar sina riktlinjer och avråder från att använda kokosolja i matlagning.

Vilken Intimolja är bäst?

För att lindra och bli av med din svamp kan du: Tvätta dagligen ditt underliv med oljan Fragonia och Havtorn från Lip Intimate Care, en vårdande intimolja med antibakteriella egenskaper som effektivt motverkar svamp.

Kan man smörja med hydrokortison i underlivet?

Vid behandling i hudveck tränger kortisonet lättare in i huden, och då ökar effekten och risken för biverkningar. Detsamma gäller när du behandlar ställen där huden är tunn och känslig, till exempel i ansiktet, i ljumskarna, under brösten och i underlivet. Då räcker det oftast att använda ett svagare kortison.

Vad är Kaprylsyra bra för?

Kaprylsyran hör till medellånga fettsyror som fungerar annorlunda i kroppen än traditionella oljor eller fetter. Den absorberas direkt och kan direkt förbrännas i levern. På detta sätt kan kroppen direkt ta energin i bruk. Kaprylsyran är en fantastisk energikälla för hela kroppen.