:

Vad kan man se på Paramount+?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kan man se på Paramount+?
  2. Hur mycket kostar Paramount?
  3. Vad har hänt med Paramount Network?
  4. Varför har Paramount Network upphört?
  5. Varför fungerar inte Telenor stream?
  6. Vilken dag kommer 1883?

Vad kan man se på Paramount+?

Vad kan du se på Paramount+? Paramount+ innehåller direktsändning av sportprogram, sport och nyheter samt 30 000 filmer och tv-program från det bredare ViacomCBS-nätverket, som omfattar CBS, Paramount, Nickelodeon, MTV, BET, Comedy Central och Smithsonian Channel. Paramount+ erbjuder också originalprogram.

Hur mycket kostar Paramount?

Nu står det klart att abonnemangskostnaden för streamingtjänsten kommer att ligga på 69 kronor i månaden. Det är samma prisnivå som Disney plus först slog sig in på vid lanseringen i september förra året. För att locka prenumeranter vid lansering kommer tjänsten vara gratis under en provperiod på sju dagar.

Vad har hänt med Paramount Network?

Tv-kanalen Paramount Network upphör den 1 januari 2022, vilket betyder att den försvinner från alla våra tv-paket. Anledningen är att Viacom, som producerar Paramount Network, har valt att låta kanalen upphöra. Därför kan du inte heller fr o m den 1 januari 2022 hitta kanalen hos andra tv-distributörer.

Varför har Paramount Network upphört?

Producenten ViacomCBS har valt att upphöra med distributionen av tv-kanalen Paramount Network. Beslutet omfattar samtliga sändningar i Sverige och påverkar således samtliga tv-distributörer. Sändningarna upphörde den 1 januari 2022 och tv-kanalen finns sedan dess inte längre med i kanalpaketet Stora Paketet.

Varför fungerar inte Telenor stream?

Har du problem med bildstörningar när du tittar på Telenor Stream? Börja med att kolla om du har den senaste versionen av appen nedladdad. Detta gör du genom att gå in i Google Play eller App Store och tittar under Uppdateringar. Problemen kan även bero på dålig uppkoppling eller hög belastning.

Vilken dag kommer 1883?

Stockholm – 5 januari, 2022 – I 1883, prequelserien till tittarsuccén Yellowstone, tas vi tillbaka till hur allt började för familjen Dutton. De två första avsnitten har premiär måndagen den 10 januari, exklusivt på Paramount+. Därefter släpps ett nytt avsnitt varje måndag.