:

Är keramiskt lackskydd värt pengarna?

Innehållsförteckning:

  1. Är keramiskt lackskydd värt pengarna?
  2. Hur får man en glänsande bil?
  3. Vad kostar keramisk lackskydd?
  4. Vad är keramisk Lackbehandling?
  5. Är det värt att Lackförsegla?
  6. Vilken är den bästa Lackförseglingen?
  7. När ska man polera bilen?
  8. Vad behöver man för att polera bilen?
  9. Är keramisk Lackförsegling bra?
  10. Hur tvättar man en Lackförseglad bil?
  11. Vad är keramisk Coating?
  12. När ska man Lackförsegla en ny bil?
  13. Är det värt att Lackskydda bilen?
  14. Vad är en Lackförsegling?
  15. Vad är Ceramic Coating?

Är keramiskt lackskydd värt pengarna?

Keramiskt tycker jag inte är värt. Lägger ett vanligt på mina egna bilar. Har för tre veckor sen haft volvon inne hos Ditec så kan ej uttala mig men ville pröva keramiskt när jag kört ett lättare lackskydd hos en annan stor firma som enligt mig inte varit värd pengarna. Men ja saftigt var det för plånkan.

Hur får man en glänsande bil?

Lägg alltid polermaskinen med polerytan uppåt. Polera bilen och din bil att glänsa lite extra i det härliga solljuset....2. Polera

  1. Tvätta bilen noga och torka den sedan torr.
  2. Se till att du har polertrasor, polermedel (rubbing och/eller polish), lackskydd (vax) och microfiberduk.
  3. Studera lackens skick.

Vad kostar keramisk lackskydd?

Vidare har vi tre olika paket för keramiskt lackskydd, nämligen: Bronspaket: 1 stegs keramiskt lackskydd för 6 990 SEK. Guldpaket: 2 stegs keramiskt lackskydd för 7 990 SEK. Diamantpaket: 3 stegs keramiskt lackskydd och glasbehandling för 11 990 SEK.

Vad är keramisk Lackbehandling?

Keramisk lackförsegling är ett utmärkt sätt att skydda bilens lack mot yttre påverkan och behålla dess glans utan att behöva lacka om och tvätta den lika ofta som annars. Keramiskt lackskydd är den senaste tekniken inom bilskydd. Det läggs på bilen i samband med polering.

Är det värt att Lackförsegla?

Genom att ge lacken ett skydd kan inte väta tränga in sig i extremt små porer som uppstår i lacken. Något som i längden kan påverka lacken mycket negativt och öka risken för rostangrepp. Sammantaget kan sägas att lackförsegling kan vara en god investering.

Vilken är den bästa Lackförseglingen?

De bästa syntetiska lackförseglingarna skyddar också så hårt att de ger ett visst skydd mot repor. Ett bra exempel på detta är CarPro C. Quartz. I den här filmen ser du hur enkelt det är att lägga på en bra lackförsegling, som också ger ett bra skydd mot tvättrepor, swirls och andra lätta repor.

När ska man polera bilen?

Hur ofta ska man polera bilen? – Jag rekommenderar två gånger per år. Vaxet håller i regel inte längre än så. Det gäller i regel alla bilar.

Vad behöver man för att polera bilen?

Se till att du har polertrasor, polermedel (rubbing och/eller polish), lackskydd (vax) och microfiberduk. Studera lackens skick. Om den inte ser blank ut (kallas också att den oxiderat kraftigt) eller om det är många repor är det bra att skaffa rubbing.

Är keramisk Lackförsegling bra?

Här är några av fördelarna med keramisk lackförsegling: Den skyddar mycket bra mot vägsalter, som är vanligt på svenska vägar och som orsakar stora problem med lacken för bilägare. Det ger ett större motstånd mot solens ljus. Inte minst gäller detta röda bilar, som annars lätt kan blekna av starkt solljus.

Hur tvättar man en Lackförseglad bil?

Därför tål en lackförseglad bil många tvättar och repas inte i första taget. Dessutom blir bilen lättare att tvätta. Behandlingen tål avfettningsmedel vilket gör att tjära och salt enkelt kan tvättas bort om det skulle behövas. Du kommer i normala fall inte behöva avfetta bilen, vilket är en stor miljömässig fördel.

Vad är keramisk Coating?

Keramisk lackförsegling (även känt som nano skydd) är en behandling som gör lacken spegelblank och skyddar den från att bli svårskött. Skyddet skapar ett glashårt skikt över lacken som motstår smuts, tvättrepor, rost och gör det enklare att hålla lacken ren.

När ska man Lackförsegla en ny bil?

Ditec avrådde mig från att lackförsegla direkt, lacken måste härda 3-6 månader innan på en ny bil. Vid lackförsegling polleras bilen oavsett om den är ny eller inte.

Är det värt att Lackskydda bilen?

Lackskyddet ger möjligtvis mindre smuts på bilen eftersom det täpper till porer. Den stora nackdelen är priset. Ofta kostar en behandling från 3 000 kronor och uppåt och det finns ingenting att vinna ekonomiskt på att göra en lackbehandling.

Vad är en Lackförsegling?

Vad är lackförsegling? Lackförsegling är en keramisk teknik som har många fördelar framför vanligt vax. Det skyddar nämligen inte bara lacken, utan även aluminiumfälg, detaljer i plast och glas – beroende på dina önskemål. Keramiken utgör en hård skyddande hinna som behåller lackens glans, djup och lyster.

Vad är Ceramic Coating?

Det går under flera namn som till exempel flytande glas, nano-glas, nano-coating, kvarts eller bara coating. Det finns i huvudsak 2 typer av keramisk coating: 1) Kvarts Silan och 2) Kiseldioxid. Den förstnämnda är dyrare för att produktionsprocessen är mer omfattande, men ger ett mycket hållbart skydd med extra glans.