:

Vad är en Tillsvidareprenumeration?

Innehållsförteckning:

  1. Vad är en Tillsvidareprenumeration?
  2. Hur säger man upp prenumeration Sydsvenskan?
  3. Hur säger man upp di?
  4. Vad kostar Sydsvenskan per år?
  5. Vad betyder löpande prenumeration?
  6. Är en prenumeration ett avtal?
  7. Hur säger man upp allt om mat?
  8. Vem delar ut Dagens industri?
  9. Vad är ett löpande abonnemang?

Vad är en Tillsvidareprenumeration?

Prenumerationsformen hos Di är tillsvidareprenumeration, vilket innebär att prenumerationen beställs och levereras för den tidsperiod som avtalats med automatisk förnyelse till samma periodlängd om du inte själv säger upp prenumerationen senast sju (7) dagar innan avtalsperiodens slut.

Hur säger man upp prenumeration Sydsvenskan?

Om du prenumererar på Digital kan du själv avsluta din prenumeration genom att logga in på ditt konto. Om du prenumererar på något av våra övriga nyhetspaket kan du avsluta din prenumeration av din tidning genom att använda vårt kontaktformulär, och välja ärende ”Avsluta prenumeration”.

Hur säger man upp di?

Välkommen till Mina Sidor. Här kan du som prenumerant logga in för att administrera dina prenumerationsärenden. I alla prenumerationer ingår ett digitalt konto - logga in, eller aktivera ditt konto, nedan. Med samma inloggningsuppgifter läser du tidningen digitalt på di.se och i våra appar.

Vad kostar Sydsvenskan per år?

Ordinarie pris 129kr/mån.

Vad betyder löpande prenumeration?

Detta är en prenumerationstjänst. Vid köp av "månadsvis betalning" debiteras du en gång i månaden. Väljer du "betala direkt" betalar du hela summan på en gång. Vår "månadsbox" har en flexibel uppsägningstid på endast en månad.

Är en prenumeration ett avtal?

Det innebär att ett avtal kan förnyas utan att du uttryckligen gett ditt medgivande till det. Oftast går det till som så att man ingår ett prenumerationsavtal där det står att om kunden inte säger upp avtalet inom en viss period kommer avtalet att fortsätta löpa i ett visst antal månader.

Hur säger man upp allt om mat?

Svar: Du kan när som helst säga upp din prenumeration genom att kontakta Kundservice. Vi behöver din uppsägning snarast möjligt efter att du erhållit din senaste tidning. Observera att utebliven betalning inte gäller som uppsägning.

Vem delar ut Dagens industri?

Dagens industri är en del av Di-gruppen. Där ingår även varumärkena Dagens Medicin, Fastighetsnytt, Tidningen Byggindustrin, Aktuell Hållbarhet, Dagens Media, Resumé, Medievärlden, Privata Affärer, Dagligvarunytt och Dagens Samhälle.

Vad är ett löpande abonnemang?

Ett avtal om att löpande leverera någon form av vara eller tjänst, exempelvis telefoni eller internet.