:

Kan man fylla på SL kort på nätet?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man fylla på SL kort på nätet?
  2. Vad gör man om man har tappat sitt SL kort?
  3. Hur kollar man när busskortet går ut?
  4. Hur fyller man på det gröna SL kortet?
  5. Hur får man ett nytt SL kort?
  6. Var köper man nytt SL kort?

Kan man fylla på SL kort på nätet?

Du väljer ett belopp mellan 1 kronor att ladda på ditt kort. Koppla till ett kort. Här i webbshoppen kan du antingen köpa ett helt nytt SL Access-kort till din reskassa eller använda ett SL Access-kort du har sedan tidigare.

Vad gör man om man har tappat sitt SL kort?

Tänk på att förlustanmäla kortet så snart som möjligt så är risken mindre att någon obehörig hinner resa på kortet. Förlustgarantin gäller bara om kortet är registrerat på Mitt SL på när det förloras. Kortet skickas med post hem till den adress du anger när du registrerar ditt kort.

Hur kollar man när busskortet går ut?

Med appen och rätt Androidmobil (det funkar inte med alla) kan du läsa av en hel del information genom att hålla busskortet mot din telefon. Lokaltrafikbolag som SL, Skånetrafiken, Västtrafik och många andra använder idag plastkort med NFC för både månadskort och klippkort.

Hur fyller man på det gröna SL kortet?

Biljettautomaten på fickan Med det nya SL-kortet kan man själv välja att ladda på det hos ett ombud, i spärrkiosk eller i SL-appen – de allra flesta periodbiljetter går att köpa till gröna kortet i appen redan nu, enkelbiljetter lite senare i höst. Du köper inte längre biljetten på sl.se och laddar på den i en automat.

Hur får man ett nytt SL kort?

Nytt är att den som förlorar sitt kort kan fortsätta åka direkt eftersom man kan hjälp av kundtjänsten att flytta över biljetten till sin mobil (eller ett nytt SL-kort som man köper hos ett ombud exempelvis). Med det nya SL-kortet kan man i SL-appen köpa biljett till sig själv eller någon annan och åka direkt.

Var köper man nytt SL kort?

1. Köp ett SL Access-kort. Ett SL Access-kort kostar 20 kronor och du kan köpa det hos de flesta av SL:s försäljningsställen, Pressbyrån, i spärrkiosken och på SL Center.