:

Varför kan jag inte dela inlägg från Instagram till Facebook?

Innehållsförteckning:

  1. Varför kan jag inte dela inlägg från Instagram till Facebook?
  2. Hur växlar jag mellan konton på Instagram?
  3. Varför kan jag inte dela ett inlägg på Facebook?
  4. Varför går det inte att logga ut på Instagram?
  5. Kan man dela andras inlägg på Instagram?

Varför kan jag inte dela inlägg från Instagram till Facebook?

För att dela inlägg från ditt Instagram-konto till din Facebook-sida måste du först vara administratör för den sidan på Facebook och du kan behöva byta ditt personliga konto till ett professionellt konto för att länka till en Facebook-sida (om Facebook-sidan hanteras i Business Manager).

Hur växlar jag mellan konton på Instagram?

Instagram-app för Android och iPhone: Tryck på eller din profilbild längst ned till höger för att gå till din profil. Tryck på ditt användarnamn högst upp på skärmen. Tryck på kontot som du vill byta till.

Varför kan jag inte dela ett inlägg på Facebook?

Om du inte ser alternativet att dela kan det bero på sekretessinställningarna för det ursprungliga inlägget (till exempel om någon väljer att dela sitt inlägg med Vänner).

Varför går det inte att logga ut på Instagram?

Instagram-app för Android och iPhone: Tryck på eller din profilbild längst ned till höger för att gå till din profil. Tryck på längst upp till höger och tryck sedan på Inställningar. Bläddra längst ner på sidan och tryck på Logga ut från [användarnamn].

Kan man dela andras inlägg på Instagram?

Det finns bara ett inbyggt sätt att dela någon annans Instagram-inlägg. Det är att trycka på flygplans-ikonen under inlägget > Dela i händelse. Då delar du alltså inlägget på din egen Story/händelse. Bilden i din story blir en klickbar länk tillbaka till originalinlägget.