:

Vilken Laddplatta är bäst?

Innehållsförteckning:

  1. Vilken Laddplatta är bäst?
  2. Vad är det för laddare till iPhone 11?
  3. Vad är trådlös laddning?
  4. Vilka enheter stödjer trådlös laddning?
  5. Vilken mobil har möjligheten att ladda trådlöst?

Vilken Laddplatta är bäst?

Belkin BoostCharge Dual Wireless Charging Pads Belkin BoostCharge Dual Wireless Charging Pads låter dig ladda trådlöst med stil. Den här snygga laddaren är tillverkad av plast men känns ändå mycket solid. Det viktigaste försäljningsargumentet är dock utan tvekan faktumet att du kan ladda två enheter samtidigt.

Vad är det för laddare till iPhone 11?

Vi har tillbehören till iPhone 11 och 11 Pro En välkommen detalj är att Apple numera skickar med en 18 W USB-C-laddare med PD till den nya iPhone 11 Pro.

Vad är trådlös laddning?

- Trådlös laddning är ett sätt att ladda din mobiltelefon utan att behöva använda en laddningskabel. Detta fungerar med hjälp av två metallspolar - en monterad i din mobiltelefon och den andra i den trådlösa laddaren. När det går ström genom laddaren, genereras det ström i spolen inne i telefonen som i sin tur laddar batteriet.

Vilka enheter stödjer trådlös laddning?

Det finns många typer av enheter som stödjer trådlös laddning och som därmed kan laddas med samma laddare, till exempel Apples trådlösa hörlurar AirPod och smartklockor från flera tillverkare. Det finns också mobiltelefoner som i sig fungerar som trådlösa laddare, till exempel Huawei P30 Pro och Samsung Galaxy S10.

Vilken mobil har möjligheten att ladda trådlöst?

De flesta mobiler som erbjuder möjligheten att ladda trådlöst, använder idag Qi-standard (uttalas ”Chi”). Här hittar du märken som Samsung, HTC, Huawei, Nokia och Sony. PMA (Power Matters Alliance), är den andra standarden som introducerades 2012 och är ett samarbete mellan Starbucks och batteritillverkaren Duracell.