:

Hur liten kan en toalett vara?

Innehållsförteckning:

  1. Hur liten kan en toalett vara?
  2. Vad kostar det att göra om en liten toalett?
  3. Får man renovera toalett själv?
  4. Vad kostar ett mindre badrum?
  5. Hur många kvm toalett?

Hur liten kan en toalett vara?

Den tillgängliga och användbara toaletten bör ha minsta arean 2,2 x 2,2 meter. Där det finns toaletter för allmänheten ska minst en toalett vara tillgänglig och användbar. (BFS 2013:14).

Vad kostar det att göra om en liten toalett?

Att renovera en WC, ett utrymme med toalett utan golvbrunn, kostar ungefär 70 000–90 000 kr. Det är ett relativt enkelt ingrepp utan särskilt mycket rivning, byggnation eller monteringen av inredning.

Får man renovera toalett själv?

Om det inte står något i bostadsrättsföreningens stadgar så får du renovera ditt badrum själv alternativt ta hjälp av en kompis.

Vad kostar ett mindre badrum?

För ett litet badrum (3 kvadratmeter) ligger snittpriset något lägre, 160.000 kr (alla kostnader inkluderade). Det händer även att projekt kan gå ner till 140.000 kr medan andra går upp till 250.000 kr, så här finns det stora prisskillnader. Små badrum är billigare än stora badrum men skillnaden är inte så stor.

Hur många kvm toalett?

Toalett och badrumsskåp Minst 38 centimetern från toalettens ”mittlinje” till vägg eller annat hinder på vardera sida av toaletten. Ha en yta på centimeter framför toaletten för att ha utrymme för personen som använder den.