:

Kan man titta på HBO Max utomlands?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man titta på HBO Max utomlands?
  2. Kan man se HBO utomlands?
  3. Vilka länder finns HBO Max i?
  4. Finns HBO Max i Tyskland?
  5. Hur många kan streama samtidigt på HBO Max?
  6. Varför fungerar inte Viaplay utomlands?
  7. Kan inte logga in på Viaplay utomlands?

Kan man titta på HBO Max utomlands?

HBO Max är tillgängligt i utvalda länder i Europa, Latinamerika och Karibien samt USA. För mer information, se Var är HBO Max tillgängligt? Du kan streama HBO Max när du reser till länder där HBO Max är tillgängligt.

Kan man se HBO utomlands?

Allt du behöver för att se HBO Nordic utomlands är ett prenumeration på streamingtjänsten och ett VPN. Anslut till en svensk IP-adress via ditt VPN och besök HBO Nordics sidor. Då kommer streamingtjänsten att tro att du bor i Sverige så att du kan se allt innehåll du vill.

Vilka länder finns HBO Max i?

Åland, Andorra, Anguilla, Antigua och Barbuda, Argentina, Aruba, Bahamas, Barbados, Belize, Bolivia, Bosnien, Brasilien, Brittiska Jungfruöarna, Bulgarien, Kanarieöarna, Caymanöarna, Ceuta, Chile, Colombia, Costa Rica, Kroatien, Curacao, Tjeckien, Danmark, Dominica, Dominikanska republiken, Ecuador, El Salvador, ...

Finns HBO Max i Tyskland?

Ditt hemland är det land där du registrerade dig för HBO Max. När du reser till ett land i EU: Serier och filmer: Utbudet av serier och filmer förblir detsamma som i ditt hemland.

Hur många kan streama samtidigt på HBO Max?

Ja, i de flesta fall kan personer i ditt hushåll logga in på HBO Max på olika enheter och titta på olika program samtidigt. Ja, ditt konto kan ha upp till 5 profiler för barn och vuxna i din närmaste familj eller hushåll.

Varför fungerar inte Viaplay utomlands?

Om du vill titta på Viaplay utomlands måste det alltså se ut som om du är ansluten till en IP-adress i Sverige, och som vi har tagit upp ovan är det exakt så en VPN-tjänst fungerar i praktiken. Du kan vara utomlands, oavsett om det är i New York, London eller Sidney, och titta på svenska Viaplay med hjälp av en VPN.

Kan inte logga in på Viaplay utomlands?

Reser du utanför EU, rekommenderar vi också att inte ansluta enheten till ett lokalt nätverk när du använder Viaplay....Viaplay utomlands

  • Stäng ner appen helt så att den inte är aktiv i bakgrunden.
  • Slå på flygplansläge.
  • Öppna Viaplay-appen igen.