:

Hur mycket är tullavgiften från England?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket är tullavgiften från England?
  2. Hur mycket taxfree Åland?
  3. Vad kostar tull och moms från UK?
  4. Är det tull på varor från England?
  5. Vad gäller för pass till England?
  6. Hur många plattor öl får man ta in i Sverige?
  7. Hur mycket får jag köpa i taxfree?

Hur mycket är tullavgiften från England?

o.m. förtulla alla försändelser som levereras från Storbritannien och betala mervärdesskatt som i allmänhet är 24 procent. Du kan också bli tvungen att betala en tullavgift för din försändelse.

Hur mycket taxfree Åland?

När du reser med Eckerö linjen 200 cigaretter eller 100 cigariller eller 50 cigarrer eller 250 gram röktobak. Du får ta med dig övriga taxfree varor till ett sammanlagt värde av 4 300 kronor.

Vad kostar tull och moms från UK?

💰 Tull, moms och skatt Du ska betala moms på alla varor du köper från Storbritannien. Normalt är det 25 procent av varans värde. Det tillkommer även en deklarationsavgift på 75 kronor och en tullavgift om totalvärdet överstiger 1 600 kronor.

Är det tull på varor från England?

Resa från Storbritannien Handlar du varor i Storbritannien och vill ta med dig sakerna till Sverige kan du göra det tull- och momsfritt utan att anmäla det till Tullverket om du: reser med flyg eller färja till Sverige och varorna har ett värde av högst 4 700 kronor.

Vad gäller för pass till England?

Svenska resenärer till Storbritannien behöver ha ett giltigt pass för att kunna resa in i landet. Ingen visering krävs. Det nationella ID-kortet godkänns inte som giltig resehandling när svenska medborgare reser från Sverige till Storbritannien.

Hur många plattor öl får man ta in i Sverige?

När det gäller att ta hem alkohol från ett annat EU-land är bestämmelserna mycket frikostiga. Du får ta med dig så mycket som 110 liter öl och 90 liter vin. Plus 10 liter sprit och 20 liter starkvin.

Hur mycket får jag köpa i taxfree?

Du får ta med dig 1 liter sprit eller 2 liter starkvin inklusive mousserande vin, 4 liter vin och 16 liter starköl utan att betala några avgifter. Om du vill ta med dig alkohol utöver den avgiftsfria mängden, måste du betala tull, moms och eventuellt andra skatter för den.