:

Vad betyder emoji 🍒?

InnehÄllsförteckning:

  1. Vad betyder emoji 🍒?
  2. Vad menas med 👅?
  3. Vilken Àr den mest anvÀnda emojin 2021?
  4. Vilken Àr den minst anvÀnda emojin?
  5. Vad symboliserar persika?
  6. Vad betyder 😬?

Vad betyder emoji 🍒?

🍒Betydelse och Beskrivning Generellt sett Ă€r körsbĂ€r en slags frukt, som ocksĂ„ kan anvĂ€ndas för att beskriva en ung flicka med ungdom och vitalitet. Liksom 🍇, ibland anvĂ€nder mĂ€nniskor det för att hĂ€nvisa till den dunkla sexuella innebörden. SĂ„ du bör anvĂ€nda den försiktigt för att förhindra missförstĂ„nd.

Vad menas med 👅?

Betydelsen av emojisymbol 👅 Ă€r tunga, det Ă€r relaterat till kropp, finns det i emoji-kategori: "👌 MĂ€nniskor & kropp" - "👃 kroppsdelar".

Vilken Àr den mest anvÀnda emojin 2021?

Unicode har undersökt vilka emoji-symboler som har anvĂ€nts mest under 2021. De tre mest populĂ€ra emojierna Ă€r i tur och ordning 😂, ❀ och đŸ€Ł, sĂ„ om du anvĂ€nder nĂ„gon av dessa Ă€r du hyfsat vanlig. Övriga symboler pĂ„ tio-i-topplistan Ă€r 👍, 😭, 🙏, 😘, , 😍 och 😊.

Vilken Àr den minst anvÀnda emojin?

Tangentbordet SwiftKey har inbyggda emojis och utvecklaren har sammanstĂ€llt de 10 symboler som anvĂ€nds minst. De mest impopulĂ€ra piktogrammen representerar Ă„tervinning, bensinmack, golf, traditionell telefon, diskett, ankare, vindspel, en Rolodex, passkontroll, samt en symbol som betyder â€Ă€gande”.

Vad symboliserar persika?

Persikan har betraktats som olĂ€mplig, oĂ€tlig och den mest erotiska signal man kan förestĂ€lla sig – inte minst om frukten har ett bett i sig. Den har anvĂ€nts som litterĂ€r metafor och som symbol för förtryck och ju nĂ€rmare man kommer dess lĂ„nga historia, desto mer inser man att var tid har sin persika.

Vad betyder 😬?

Vad betyder 😬 att man Ă€r nervös, tycker att nĂ„gonting Ă€r pinsamt eller att man kĂ€nner sig allmĂ€nt obekvĂ€m.