:

Hur länge får man ha bordet på Pinchos?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge får man ha bordet på Pinchos?
  2. Måste man boka bord på Pinchos?
  3. Vad gäller vid avbokning restaurang?
  4. Hur länge har man bord på restaurang?
  5. Hur lång är en sittning?
  6. Måste man ha app på Pinchos?
  7. Måste man ha Vaccinpass på Pinchos?
  8. Vad gäller vid avbokning av julbord?
  9. Vad händer om man inte kommer när man bokat bord?
  10. Vad ska man ha på sig på sittning?

Hur länge får man ha bordet på Pinchos?

Det lönar sig ofta att titta förbi då vi har tot, 11 platser som inte är bokningsbara via appen! Vill man sitta längre än normal sitt tid (2h 15 min) boka bord från 20,00 och framåt. Du vet väl att vi har öppet till 01,00 Fredag och Lördag!

Måste man boka bord på Pinchos?

Du kan boka bord på appen,och se när det är ledigt. Rekommenderar ett besök,det var väldigt trevligt när vi var där.. för mer än ett år sedan. Klart vettigt att boka och helg absolut nödvändigt.

Vad gäller vid avbokning restaurang?

Det är möjligt för en restaurang att i samband med bokning av bord ställa upp villkor om en viss avbokningsavgift eller avgift för utebliven ankomst, det vill säga en avgift som tas ut av gästen om avbokning sker eller om gästen inte kommer till restaurangen i enlighet med den bokning som har gjorts.

Hur länge har man bord på restaurang?

Utan man ska även kunna boka ett senare eller ett tidigare bord om man verkligen vill till den restaurangen. Det är bra att man kan planera så man kan gå till restaurangen och redan vid sjutton tiden eller senare på kvällen klockan tjugotvå. Fast det beror även på hur länge som man har öppet på restaurangen.

Hur lång är en sittning?

För en restaurang som har öppet mellan till exempel 12:00 till 16:00 är den totala tiden för den sittningen 240 minuter. Men i praktiken spelar andra faktorer in som kan påverka sittningarnas totala tid.

Måste man ha app på Pinchos?

På restaurangkedjan Pinchos är tekniken ingen nymodighet, utan en av grundstenarna. Konceptet bygger på att gästerna laddar ner restaurangens egen app till sin smartphone, och sedan gör hela jobbet själva.

Måste man ha Vaccinpass på Pinchos?

Pinchos (Skövde) Vi får många frågor angående vaccin-pass. I nuläget finns det inga beslut om att vi på restaurang omfattas av detta. Känner du dig sjuk så ska du självklart stanna hemma. Smårätter ifrån världens alla hörn och spännande drinkar i häftig...

Vad gäller vid avbokning av julbord?

AVBOKNINGS- OCH ÄNDRINGSREGLER 2021: Ändringar kan göras senast 2 dagar innan, dock ej mer än 20% på vad som är bokat 7 dagar innan. Avbokning senast 7 dagar före bokat datum. 10-30 personer. Ändringar kan göras senast 4 dagar innan, dock ej mer än 20% på vad som är bokat 14 dagar innan.

Vad händer om man inte kommer när man bokat bord?

Om man inte bokar av bordet i sådana tillfällen så betyder det i sin tur att du dels bryter mot ert avtal men också att hela restaurangens verksamhet påverkas eftersom den planerar sina bjudningar efter dig som kund och missar ytterligare potentiella gäster genom att reservera bord.

Vad ska man ha på sig på sittning?

På en finsittning är klädkoden kostym, vilket innebär kostym/kavaj för herrarna och långklänning (alternativt cocktailklänning) för damerna. På en fulsittning förväntas du klä dig efter det tema som ges, hur avancerat bestämmer du själv.