:

Kan man ha ricinolja på ögonbryn?

Innehållsförteckning:

  1. Kan man ha ricinolja på ögonbryn?
  2. Måste man skölja ur ricinolja?
  3. Får ricinolja fransarna att växa?
  4. Hur länge ska man ha i ricinolja?
  5. Kan man använda ricinolja på ögonfransarna?

Kan man ha ricinolja på ögonbryn?

Du kan helt enkelt använda ditt finger, en ren mascaraborste eller till och med en tops, för att lägga på ren ricinolja på dina ögonbryn eller ögonfransar. Massera oljan på ögonbrynen, samt huden under ögonbrynen. Massera även in den vid roten på dina ögonfransar. Var försiktig så att du inte får ricinolja i ögonen.

Måste man skölja ur ricinolja?

Vira en handduk runt håret och låt oljan verka ett tag, ju längre desto bättre. Du kan även låta det verka under natten för att sedan skölja ur den på morgonen, dock kan det behövas två omgångar schampo med tanke på hur tjock oljan är. Upprepa behandlingen cirka tre gånger i veckan för ett bra resultat.

Får ricinolja fransarna att växa?

Ricinolja för fylligare ögonfransar Ricinoljan är extremt näringsrik med en unik blandning av enkel- och fleromättade fetter, vitaminer samt mineraler. Ricinolja bidrar även till att hålla mikroorganismer i styr, vilket annars hindrar hårväxt. Var noga med att använda en naturlig och ren ricinolja.

Hur länge ska man ha i ricinolja?

Få din hud att glänsa med ricinolja på levern. Kan låta konstigt men applicera oljan på en tunn handduk, placera den på huden där levern sitter (under höger bröst) och linda runt i plastfolie. Låt sitta i minst en timma. Sover du med den blir det ännu bättre resultat!

Kan man använda ricinolja på ögonfransarna?

Applicera ricinolja direkt på ögonfransarna Applicera sedan ricinoljan vid fransroten och längs med hela fransraden. Använd gärna en mascaraborste för att försiktigt applicera oljan så att du inte skadar ögonfransarna. En topz kan också vara ett alternativ.