:

Är ChopChop nyttigt?

Innehållsförteckning:

  1. Är ChopChop nyttigt?
  2. Är ChopChop gott?
  3. Vem äger ChopChop?
  4. Är ChopChop svenskt?
  5. Hur många kalorier ChopChop?
  6. Vilken är den nyttigaste snabbmaten?
  7. Vad är godast på ChopChop?
  8. Vad är ChopChop för mat?
  9. Var kommer ChopChop ifrån?
  10. När kom ChopChop till Sverige?
  11. Hur många kalorier är det i thaimat?
  12. Vad är nyttigast kebabtallrik eller Kebabrulle?
  13. Kan man äta pizza även om man bantar?
  14. Hur beställer man på Chop Chop?

Är ChopChop nyttigt?

Kalori och näringsinformation för populära produkter från Chop Chop....Mer populära typer av Chop Chop produkter.

Chow MeinFisk
RisSmåkakor
TofuVårrullar
Wokade
Visa alla Chop Chop produkter

Är ChopChop gott?

Omdöme om ChopChop Asian Express. Så gott! Supergod mat och bra att man kan välja mer än en rätt! För de med beslutsångest är det trots det svårt att välja då alla rätterna är så goda!

Vem äger ChopChop?

Chopchops tre grundare Hans Ye, Jimmy Wang och Tommy Wang. Foto:Press. Sedan starten 2011 har den asiatiska restaurangkedjan Chopchop etablerat sig som en tydlig utmanare på den svenska marknaden för snabbmat.

Är ChopChop svenskt?

Chop Chop, av restaurangen skrivet ChopChop, är en svensk snabbmatskedja för asiatisk mat som grundades 2011. Chop Chop har 37 restauranger i Sverige. Chop Chops restauranger planeras (2021) att få ett nytt inredningskoncept, framtaget av Tengbomgruppen.

Hur många kalorier ChopChop?

"Chop Chop"

1 till 10 av 23
Bamboo Beef (Chop Chop) per 1 portion (380g) - Kalorier: 356kcal | Fett: 15,60g | Kolh.: 13,00g | Prot: 31,40g Liknande
Thai Chicken Curry (Chop Chop) per 100g - Kalorier: 112kcal | Fett: 6,40g | Kolh.: 6,30g | Prot: 7,10g Liknande
Sida 1Nästa

Vilken är den nyttigaste snabbmaten?

En sallad med mer kyckling är att föredra, då den kommer att mätta bättre. Eftersom pastan oftast är kall i dessa sallader påverkar den inte blodsockret så mycket och får ett lägre GI. Kommentar: Sushi är faktiskt ett ganska bra alternativ då det inte innehåller så mycket kalorier.

Vad är godast på ChopChop?

ChopChop Asian Express, A6 Två saker är viktiga att komma ihåg här – du får mycket mat och deras Orange Chicken är underbar. Jag är helt såld på den här rätten som jag tycker är godast med ris. Orange Chicken är lättfriterad kycklingfilé wokad i ChopChops hemliga apelsinsås och smälter i munnen.

Vad är ChopChop för mat?

ChopChop är Skandinaviens första Drive Thru-restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Mycket har hänt sedan vi bestämde oss för att addera ett kvalitativt segment till snabbmatsbranschen i Sverige.

Var kommer ChopChop ifrån?

Om oss. ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige.

När kom ChopChop till Sverige?

När vi först slog upp portarna (och Drive Thru-luckorna) under sommaren 2011, hade vi ingen som helst avsikt att nöja oss med att driva vanlig restaurangverksamhet. Det har vi inte nu heller. ChopChop har alltid motiverats av smakupplevelser och lagt fokus på att vara nytänkande.

Hur många kalorier är det i thaimat?

Pad thai är en klassisk thailändsk street food gjord på risnudlar, jordnötter och kyckling. Om du gör den själv kan det bli en riktigt bra och näringsrik rätt, men beställer du den i thaikiosken kan en portion innehålla 600 kalorier och över 30 procent fett.

Vad är nyttigast kebabtallrik eller Kebabrulle?

Kebaben ett klart bättre alternativ eftersom den innehåller mer näring per kalori. I undersökningen har vi jämfört näringsinnehållet per hundra gram. Men självklart spelar det även roll hur mycket man äter.

Kan man äta pizza även om man bantar?

Först och främst så måste man göra klart för sig att det stora problemet med pizza är att det ofta är så stora portioner och därmed extremt energirikt. En restaurangpizza väger ofta omkring en halv kilo och innehåller ca 1300 kcal. Lägg på den halvliter öl eller läsk som ofta hänger med och vi är uppe i 1500 kcal.

Hur beställer man på Chop Chop?

Gå in på https://chopchop.se/online/ och beställ din mat i förväg, antingen för take away eller för att ätas på plats.