:

Vad tjänar man på HIQ?

Innehållsförteckning:

  1. Vad tjänar man på HIQ?
  2. Vad tjänar en Fullstack utvecklare?
  3. Vad gör en full stack utvecklare?
  4. Hur blir man full stack Developer?
  5. Hur är det att jobba på HiQ?
  6. Vad gör man som IT säkerhetstekniker?

Vad tjänar man på HIQ?

Marknadslönen för systemutvecklare är 2022 mellan 35 000 och 46 000 kronor per månad vid en lägre svårighetsnivå. Vid nästa svårighetsnivå ligger marknadslönen mellan 40 000 och 52 000 kronor och uppåt. Vid en högre svårighetsnivå ligger lönen mellan 47 000 och 62 000 kronor per månad.

Vad tjänar en Fullstack utvecklare?

Om vi tar ett genomsnitt, får vi 90.5k/år i lön som full stack-utvecklare, även om denna tjänst ändå hamnar högst av de tre när det gäller topplön med ett genomsnitt på 121K.

Vad gör en full stack utvecklare?

Vad gör en fullstackutvecklare? Fullstackutvecklaren kodar, det vill säga programmerar, applikationer och system. Men det som skiljer en fullstackutvecklare från andra utvecklare är att personen kan röra sig över hela stacken – från frontend till backend.

Hur blir man full stack Developer?

Utbildning. En fullstack-utvecklare kan använda sig av flera olika programmeringsspråk. Bra utbildningar hittar du på Yrkeshögskolan. Bra grundutbildning finns på flera av gymnasieskolans program, bl a Estetiska programmet eller Samhällsvetenskapsprogrammet, inriktningar mot media, data och kommunikation.

Hur är det att jobba på HiQ?

En ganska stressig arbetsmiljö där du hela tiden förväntas prestera på topp ute hos kund. Tyvärr saknas känslan helt av en miljö som känns som "min arbetsplats" eftersom du alltid är hos kund och sällan på kontoret. En del gemensamma aktiviteter, men alltid väldigt prestigefyllt där alla försöker överglänsa varandra.

Vad gör man som IT säkerhetstekniker?

Som IT-säkerhetstekniker jobbar du i en framtidsbransch där utvecklingen går extremt fort. Du skyddar företag mot angrepp och förbättrar och utvecklar nya moderna säkerhetslösningar. Du har förståelse för hur en hacker tänker och agerar och använder den kunskapen för att hantera angripna sajter.