:

Var lagras pdf på iPhone?

Innehållsförteckning:

  1. Var lagras pdf på iPhone?
  2. Var hamnar Vaccinpasset iPhone?
  3. Kan du få information om en app på Apple TV?
  4. Hur kan du överföra från Iphone till ny Iphone?
  5. Hur köper du appar på din Iphone eller Ipod Touch?
  6. Hur köper du appar på Mac?

Var lagras pdf på iPhone?

Din PDF öppnas och sparas automatiskt i appen Böcker. Du hittar den sedan på fliken Bibliotek....Spara en webbsida som en PDF-fil

  1. Öppna en webbsida i Safari.
  2. Tryck på knappen Dela .
  3. Svep åt vänster över appsymbolerna och tryck på Böcker. Om du inte ser Böcker trycker du på knappen Mer. Tryck sedan på Böcker.
BE

Var hamnar Vaccinpasset iPhone?

Det enda du behöver göra är att öppna kameraappen på Iphone, peka den mot qr-koden på ditt vaccinpass och klicka på länken som dyker upp. Då läggs passet till både i Wallet och i Apple Hälsa. Har du inte Ios 15.4 kan du ändå via externa tjänster få sitt svenska vaccinpass i Wallet.

Kan du få information om en app på Apple TV?

App Store är inte tillgängligt på Apple TV (3:e generationen eller tidigare). Få information om en app Om du vill ha specifik information om en app, som vilka språk den är tillgänglig på, appens filstorlek eller om den är kompatibel med andra Apple-enheter, bläddrar du till slutet av appens sida.

Hur kan du överföra från Iphone till ny Iphone?

Tryck på Överför från iPhone, så börjar data överföras från din tidigare iPhone till din nya iPhone. Om du använder en kabel visar överföringssymbolen att dina enheter är ansluta. Du kan också välja om du vill överföra vissa inställningar, till exempel Apple Pay och Siri, från din tidigare iPhone till din nya iPhone.

Hur köper du appar på din Iphone eller Ipod Touch?

Så här köper du appar på din iPhone, iPad eller iPod touch. Tryck på appen App Store på startskärmen. Bläddra till eller sök efter den app som du vill hämta. Tryck sedan på appen. Tryck på priset eller tryck på Hämta. Du kan behöva logga in med ditt Apple-ID.

Hur köper du appar på Mac?

Så här köper du appar på din Mac. Öppna App Store. Bläddra eller sök efter appen som du vill hämta. Appar för iPhone, iPad och iPod touch har inte alltid en version för Mac. Klicka på programmet. Klicka på priset och sedan på Köp appen. Om det inte står något pris klickar du på Hämta och sedan på Installera appen.