:

Hur hämtar man paketbox?

Innehållsförteckning:

  1. Hur hämtar man paketbox?
  2. Hur öppnar man paketbox?
  3. Hur hämtar man ut paket PostNord?
  4. Hur länge ligger paket kvar paketbox?
  5. Kan inte hämta ut paket PostNord?
  6. Hur länge ligger paket kvar PostNord paketbox?
  7. Hur länge ligger ett paket kvar hos PostNord?
  8. Kan man hämta paket med bild på ID?

Hur hämtar man paketbox?

För att hämta ut ditt paket behöver du PostNord App. I PostNord App identifierar du dig med Mobilt BankID och öppnar luckan via Bluetooth. Du får tydliga instruktioner för att hämta ut ditt paket i appen, och instruktioner finns också på paketboxen.

Hur öppnar man paketbox?

För att öppna boxen behöver du PostNord App och Mobilt BankID. Paketet läggs automatiskt till i PostNord App. Du får en avisering via appen samt sms eller mejl när ditt paket finns att hämta. Du kan identifiera dig med Mobilt BankID via PostNord App så snart paketet finns i paketboxen.

Hur hämtar man ut paket PostNord?

När du hämtar ditt paket, Rek eller Postförskott hos ett utlämningsställe behöver du kunna legitimera dig. Namnet på legitimationen måste stämma överens med namnet på mottagaren och det namn som står angivet på försändelsen. Är försändelsen ett Rek eller Värde måste avin dessutom skrivas under.

Hur länge ligger paket kvar paketbox?

Såhär länge kan dina paket ligga kvar hos respektive speditör: Bring: Hos Bring kan ditt paket ligga kvar i 13 dagar, dag 14 går det i retur. DHL: DHL behåller ditt paket i 13 dagar, dag 14 går det i retur. För paketboxar är det 11 dagar som gäller, retur dag 12.

Kan inte hämta ut paket PostNord?

Ditt paket finns kvar hos PostNord i 7 dagar (nya villkor hos PostNord från ). Om du inte hämtar ut paketet under den tiden skickas det tillbaka till oss. För ej uthämtade paket får du som kund stå för returfrakten. Du får en faktura för returfrakten efter att vi har mottagit din retur.

Hur länge ligger paket kvar PostNord paketbox?

Påminnelse om att hämta paketet skickas ut till konsumenten. Om paketet inte hämtas inom 14 dagar kommer paketet att returneras till avsändaren i enlighet med produktvillkoren för PostNord MyPack Collect.

Hur länge ligger ett paket kvar hos PostNord?

Ditt paket ligger kvar hos ombudet i 7 dagar, efter det skickas det tillbaka till oss som en ombudsretur. Levereras ditt paket till ett ombud får du en avi om var det finns att hämta. Paketet ligger sedan kvar hos ombudet i 7 dagar. Du kan kostnadsfritt förlänga liggtiden med ytterligare 7 dagar i PostNords app.

Kan man hämta paket med bild på ID?

Om någon annan ska hämta ditt paket och som inte har en godkänd fysisk legitimation med foto, kan du som mottagare enkelt dela en QR-koden efter att du signerat med BankID. Om du inte använder BankID, behöver du kontakta avsändaren som får inkomma med skriftligt underlag vem som ska hämta paketet hos ombudet.