:

Vad är popup avisering?

Innehållsförteckning:

 1. Vad är popup avisering?
 2. Vad menas med en avisering?
 3. Var hittar jag aviseringar?
 4. Vad är popup-blockerare?
 5. Hur kan du stoppa popup-annonser i Internet Explorer?
 6. Hur gör man popup-blockering i Internet Explorer?
 7. Hur kan man blockera popup-fönster i webbläsaren Edge?

Vad är popup avisering?

Du kan konfigurera Chrome så att du får aviseringar från webbplatser, appar och tillägg, till exempel påminnelser om möten. Läs mer om hur du blockerar eller tillåter popup-fönster om sådana fönster eller annonser öppnas.

Vad menas med en avisering?

En avisering är ett proaktivt e-postmeddelande som informerar dig om sändningsleveranser och undantag. De här aviseringarna skickas direkt till de e-postadresser som du har angivit.

Var hittar jag aviseringar?

Viktigt!

 1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
 2. Tryck på Appar och aviseringar. Aviseringar.
 3. Tryck på Aviseringar på låsskärmen eller På låsskärmen under Låsskärm.
 4. Välj Visa aviseringar med och utan ljud. På vissa telefoner väljer du Visa allt aviseringsinnehåll.

Vad är popup-blockerare?

Popup-blockerare är en funktion i Internet Explorer som gör att du kan begränsa eller blockera de flesta popup-fönster. Du kan välja den blockeringsnivå du föredrar, från att blockera alla popup-fönster till att tillåta de popup-fönster som du vill se.

Hur kan du stoppa popup-annonser i Internet Explorer?

Klicka på Popup-blockerare Välj Slå på popup-blockerare Du kan stoppa popup-annonser i Internet Explorer i den här menyn. För att förbättra skyddet från popup-annonser av alla slag, överväg att installera Super Ad Blocker- tillägget för Internet Explorer.

Hur gör man popup-blockering i Internet Explorer?

Internet Explorer har tillägg för popup-blockering samt inbyggda funktioner. I Internet Explorer, klicka på knappen Verktyg och klicka sedan på internetalternativ. På fliken Sekretess under Popup-blockerare, markera kryssrutan Aktivera popup-blockerare och klicka sedan på OK.

Hur kan man blockera popup-fönster i webbläsaren Edge?

Blockera popup-fönster i Microsoft Edge 1 Klicka på ikonen för Fler åtgärder () i det övre högra hörnet, och välj sedan Inställningarna. 2 Välj Visa avancerade inställningar. 3 Sätt Blockera popup-fönstertill På. Figur : Inställningsfönster för webbläsaren Edge