:

När kommer Houseparty tas bort?

Innehållsförteckning:

 1. När kommer Houseparty tas bort?
 2. Hur laddar man ner Houseparty?
 3. Är Houseparty borta?
 4. Varför tar dom bort Houseparty?
 5. Varför ska Houseparty tas bort?
 6. Varför läggs Houseparty ner?
 7. Varför stängdes Houseparty ner?
 8. Vem skapade house party?
 9. Varför ska house party stängas ner?
 10. Vem skapade YUBO?

När kommer Houseparty tas bort?

Den sociala videoappen Houseparty kommer att läggas ned i oktober, och har redan plockats bort från appbutikerna. Det rapporterar Techcrunch. Appen köptes 2019 av Epic Games för motsvarande drygt 300 miljoner kronor, och har använts för att förse det omåttligt populära spelet Fortnite med en videochattfunktion.

Hur laddar man ner Houseparty?

Gå till mappen Downloads på din dator eller var som helst du lagrar nedladdade filer.

 1. klicka på Houseparty. Installationsprocessen börjar.
 2. Acceptera licensavtalet för EULA och följ instruktionerna på skärmen.
 3. Om du gör det ovanstående korrekt installeras programvaran.

Är Houseparty borta?

Det finns en webbversion av Houseparty i beta plus ett Google Chrome-tillägg . För det senare måste du använda webbläsaren Google Chrome (om du inte redan är) och sedan installera tillägget, logga in på Houseparty och du är borta.

Varför tar dom bort Houseparty?

Houseparty är en del av Epic Games, och teamet säger att de arbetar på sätt för människor att interagera socialt i Epic Games -familjen. Dessa erfarenheter, säger teamet i ett blogginlägg, utformas "i metaverse -skala", vilket är en av anledningarna till att Houseparty -appen och gemenskapen inte längre kan stödjas.

Varför ska Houseparty tas bort?

Med Houseparty kunde nära och kära videochatta med varandra på ett enklare sätt och nu under pandemin har appens popularitet skjutit i höjden, vilket gör timingen för nedläggningen lite underlig.

Varför läggs Houseparty ner?

0 2019-06-12 18:45:00.0 Epic Games köper chatt-appen HouseParty Lär användas för att förbättra Epic Games Store Företaget Life on Air, som ligger bakom chatt-appen HouseParty, har blivit uppköpta av Epic Games.

Varför stängdes Houseparty ner?

Appen har dragits tillbaka från appbutiker och i oktober stängs tjänsten av. Houseparty är en del av Epic Games, och teamet säger att de arbetar på sätt för människor att interagera socialt i Epic Games -familjen.

Vem skapade house party?

Det är dock ingen ny app - det har faktiskt funnits sedan 2016 ochköptes 2019 av Epic Games , företaget bakom Fortnite.

Varför ska house party stängas ner?

Appen har dragits tillbaka från appbutiker och i oktober stängs tjänsten av. Houseparty är en del av Epic Games, och teamet säger att de arbetar på sätt för människor att interagera socialt i Epic Games -familjen.

Vem skapade YUBO?

VÄLKOMMEN TILL YUBO YUBO-appen utvecklas och drivs av TWELVE-APP SAS, ett franskt bolag (”Société par Actions Simplifiée”) med bolagsnummer 8 SIRET och registrerad adress 59, Rue de Ponthieu, Bureau 562, 75008 Paris, Frankrike (”TWELVE-APP SAS”, ”vi” eller ”oss”).