:

Hur åker nattåget till Berlin?

Innehållsförteckning:

  1. Hur åker nattåget till Berlin?
  2. Hur åker snälltåget till Berlin?
  3. Vad kostar det att åka tåg mellan Stockholm och Berlin?
  4. Hur mycket kostar det att åka till Berlin?
  5. Vilka stationer stannar Snälltåget på?

Hur åker nattåget till Berlin?

Nattåget utgår från Stockholm och går sedan via Malmö, Danmark och Hamburg till Berlin. På sträckan Stockholm - Malmö kan du njuta av något gott i vår restaurangvagn "Krogen" och på sträckan Malmö - Berlin har vi vårt nya koncept "Lönnkrogen".

Hur åker snälltåget till Berlin?

Snälltåget planerar för en helt ny linje för Berlintåget, som kommer att utgå från Stockholm och därefter stanna i Södertälje, Norrköping, Linköping, Nässjö, Alvesta, Hässleholm, Eslöv, Lund, Malmö, Höje Taastrup (Köpenhamnsområdet) för att på morgonen först ankomma Hamburg innan resan tåget fortsätter till Berlin.

Vad kostar det att åka tåg mellan Stockholm och Berlin?

En genomsnittlig biljett från Stockholm till Berlin kostar omkring 1560 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 796 kr.

Hur mycket kostar det att åka till Berlin?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Berlin är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 1 123 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 1 298 kr.

Vilka stationer stannar Snälltåget på?

Snälltåget har minst två dagliga avgångar mellan Malmö och Stockholm. Våra tåg stannar normalt även i Södertälje, Norrköping, Linköping, Nässjö, Alvesta, Hässleholm, Eslöv och Lund. Se webbokningen för aktuella tidtabeller.