:

Vad menas med salong SJ?

Innehållsförteckning:

  1. Vad menas med salong SJ?
  2. Vad menas med salong på snälltåget?
  3. Finns det bistro på snälltåget?
  4. Vilken vagn är bistron Snälltåget?
  5. Får man äta på Snälltåget?

Vad menas med salong SJ?

Salong i tågsammanhang betyder att man får en plats med stolsrygg framför sig till skillnad från plats med bord.

Vad menas med salong på snälltåget?

I de öppna salongsvagnarna fortsätter Snälltåget att i nuläget endast sälja platserna med placering vid fönstret, men överväger också möjlighet att öka mängden platser i bokning då fler reser tillsammans under sommaren. Samtidigt efterlyser Snälltåget tydligare råd från Folkhälsomyndigheten.

Finns det bistro på snälltåget?

Välkommen till Krogen! I vår restaurangvagn "Krogen" erbjuder vi två alternativ: Boka bord och och bli serverad en god varmrätt från Tareq Taylor och maten é klar. Bordsbokningen och serveringen av öl och vin öppnar 11.00. Boka bord i förväg så hjälps vi åt att hålla avstånd och undviker onödiga köer.

Vilken vagn är bistron Snälltåget?

De första Bmpz-vagnarna sattes i trafik i augusti 2017 på sträckan Malmö-Stockholm och i december samma år satte Snälltåget även restaurangvagnarna i trafik. Därmed blev det möjligt att köra tåg enbart bestående av vagnar som kan gå i 200 km/h.

Får man äta på Snälltåget?

Vill du njuta av varm mat, dricka öl eller vin måste du boka bord i förväg. Vi erbjuder även möjligheten att ta med kaffe, te, läsk, vatten, smörgåsar, sallader, fika och godis till din sittplats ute i tåget.